Szépségválasztás a hajdúszoboszlói strandon

2015. július 23.

A Hungarospa születésnapi programjai között Hajdúság Szépe” választás és „Miss Alpok Adria” megyei döntő lesz 2015. július 25-én 15 órától a Hajdúszoboszlói strandon!

Aki Hajdúszoboszlót választja nyaralás vagy strandolás céljából, a fürdőkomplexum Mediterrán tengerpartján szombat délután résztvevője lehet a Hajdúság Szépe választás és a Miss Alpok Adria megyei döntőjének délután 15.00 órától. A lányok bemutatkozásait a nézők a hűs hullámok közül követhetik végig.

A lányokra a közönség előzetesen is szavazhat. Itt nézheted meg a versenyre jelentkezett lányokat és szavazhatsz a legszebbre! Kattints és szavazz>>
Küldd el a legszebbnek tartott lány nevét a hajdusagszepe@hungarospa.hu címre! (e-mail címenként csak egy szavazatot fogadunk el). A Hungarospa Zrt. a szavazást 2015. július 25-én (szombaton) 12 órakor lezárja!

A szépségversenyen a lányok fürdőruhás és koktél ruhás bemutatkozására, valamint a zsűri pontozására és a szépségverseny eredményhirdetése (közönség szavazásé is) július 25-én 15.00 órától a hajdúszoboszlói strand mediterrán hajószínpadán kerül sor. Sztárfellépő: Bebe

A Hungarospa születésnapi programjai

helyszín: Hungarospa szabadtéri strand

2015. július 25. szombat

  • Hajdúság Szépe Választás
  • Sztárfellépő: Bebe

2015. július 26.-vasárnap

  • 16.00 Feeling Táncstúdió
Megosztás