Szoboszlói egyperces

Történetünkben március elején járunk, egy átlagosnak mondható kisváros, átlagosnak mondható munkahelyén, egy nem átlagos dolgozó kicsit fáradtan kavargatja reggeli kávéját.

Elmerengve, még a hétvége felfrissítő hatása alatt áll. Szerencsére ma még nem csörrent meg a céges telefonja, így van ideje aklimatizálódni, lassan felvenni a hétköznapi ritmust. Ugyan hétfő van, de az ő gondolatai már újból a hétvége irányába mutatnak.

– Mit is beszéltünk a barátaimmal vasárnap? Merre jártak ők 2 héttel ezelőtt? Abban bizonyos vagyok, hogy Hajdúszoboszlón, csak azt nem tudom, hogy melyik szállodában. Ok, össze kell szednem, hogy mire emlékszem, jobb ha leírom sorban, hogy nehogy kifelejtsek valamit:
– abban biztos vagyok, hogy nagyon pozitívan nyilatkoztak a helyszínről, könnyű volt megközelíteni, talán 2 órányira volt Pesttől mindössze,
– a barátaim családi szobát foglaltak, azt hiszem emeletes ágyast. Mennyire jó ötlet ez?! Együtt tud lenni az egész család és a gyerekek is nagyon élvezik még azt a rövid időt is, amit a szobában töltenek a fürdőzés mellett,
– úhh, majdnem elfelejtettem, hogy közvetlen összeköttetésben voltak a hajdúszoboszlói városi fedett élményfürdővel! Mi is annak a neve? Biztos vagyok benne, hogy a víz szó szerepel benne. Megvan! Aqua-Palace! Ez az! Csúszdák, élmény medencék, gyógymedencék, ha nem a saját szememmel látom a rengeteg képet, amit a barátaim mutattak, talán el sem hiszem. Ilyen szálloda nem sok lehet, ez jó támpont lesz, hogy megtaláljam!

Keresési eredmények

Nos akkor lássuk a keresőben, milyen eredményre jutok:
(lassan, de komótosan kattog a billentyűzet, sorban megjelennek a keresőszavak a böngészőben)
hotel Hajdúszoboszló Aqua-Palace

Kezdjük így, lássuk, milyen találatokat kapunk.
Ezek a fránya hirdetések, nem szeretem őket, mindig elvonják a figyelmemet. Sőt, tavaly már olyan is fordult elő, hogy szállást foglaltam, de végül nem a szálloda hivatalos oldalán. Megbántam, közvetlenül mindig jobb ajánlatot vagy árat lehet kapni. Na jó, lássuk a hirdetések alatti első találatot:
hunguest-hotel-aqua-sol-hirdetes

EZ LESZ AZ! Micsoda szerencsém van, elsőre megtaláltam! Tudtam, hogy ismerős a szálloda, amit a Feri említett, tavaly már nézegettem ezt a hotelt, csak akkor már késő volt és nem volt szabad hely nyárra. Na idén ezt nem játszom el, már most lefoglalom!

Hősünk 2-3 perc alatt megtette foglalását, felfedezte, hogy amennyiben előre fizetéssel biztosítja foglalását, úgy még kedvezményben is részesül. Így igazán jól indult a hétfő, a kávé lassan elfogy, megcsörrent a telefon, itt az első ügyfél akivel foglalkozni kell.

A hétfő így mosolyogva indul, alig várja, hogy délután hazaérjen, és elújságolja a családnak, hogy idén már biztos a nyaralás!
IRÁNY HAJDÚSZOBOSZLÓ, IRÁNY A HUNGUEST HOTEL AQUA-SOL!

Ha pedig Ön is tervezi már tavaszi vagy nyári kikapcsolódását, akkor itt kezdje a keresést:
http://bit.ly/Helló_Tavasz_Aqua-Sol

Megosztás