RB Fitness

Általános információk

Elérhetőségek

Erzsébet utca 5.
Az útvonaltervezéshez kattintson ide»
+36 70 3772 787
info@rbfitness.hu

Főoldal

Miért az RB Fitness? Mert van egy fiatal és lelkes csapat, akik kialakítottak egy olyan helyet, mely 400 m2-en várja a sportolni, erősödni, fogyni vágyókat. Szlogenünk: „A hely ahol Nagy lehetsz!”

Küldetésünk

Célunk, hogy vendégeinknek teljeskörű és kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk, és ezáltal ők a társadalmunkban egészségesebb és tudatosabb gondolkodású emberként éljenek.

Filozófiánk

Mai rohanó világunkban körülvesz bennünket a civilizáció összes pozitív és negatív hatása. Gépek csinálnak helyettünk dolgokat, kocsival megyünk egyik helyről a másikra, ételeink, italaink tele vannak mesterséges anyagokkal, idegesek és türelmetlenek vagyunk.
Ez a fajta élet hosszú távon negatív irányba befolyásolja egészségünket. Szaladunk, rohanunk és elfelejtkezünk az egészséges emberi szervezet igényeiről.
Ne várd meg, hogy szervezeted jelezzen! Tegyél érte, hogy egészséges, fitt és jókedvű legyél!
Hiszünk abban, hogy a mozgás alap feltétele egy kiegyensúlyozott boldog életnek. A hétköznapok szürkeségét dobd fel egy kis mozgással. A fitness egy életforma, mellyel megváltoztathatod az életedet. Ha szeretnél lefogyni, izmosabbá válni, fittebb lenni, egy jó közösséghez tartozni sportolás közben, akkor gyere el hozzánk! Nem számít, mennyire vagy jártas az edzőtermekben, hány éves vagy és milyen nemű. Lelkes fiatal csapatunk tettre készen várja, hogy segíthessen valóra váltani céljaidat.
Ha nem hiszel Nekünk, gyere és próbáld ki!

Szolgáltatásaink

 • Fitness termünkben 11 db kardio gép (5 db futópad, 3 ellipszis, lépcsőző, teremkerékpárok) valamint 23 db erősítő LifeFitness típusú edzőgép várja az izmosodni, szálkásodni, fogyni, jó kondíciót elérni kívánó vendégeket.
 • Parkolás 20 ingyenes parkolóhely és kerékpártároló áll vendégeink rendelkezésére.
 • Szakértelem
  Életmód tanácsadás, állapotfelmérés, étrend összeállítás, személyi edzés.
 • Vitaminbár
  A kellemes sportolási élmény után felfrissülni, kávézni vágyókat a büfénkbe várjuk szeretettel. Különféle táplálék kiegészítők, üdítők, energiai italok, szendvicsek, kávé és teakülönlegességek fogyasztható kellemes környezetben!
 • Aerobik
  Aerobik termünkben folyamatosan bővülő órarenddel várjuk, az aktív mozgás kedvelőit.
 • Szaunavilág
  Szaunavilágunk különleges szaunákkal és Szauna Szeánszokkal® várja, kedves szaunázni szerető vendégeinket.
  2 finn szauna
  1 infra szauna sókabinnal
  1 szolárium
  Szeretnénk azokat a szaunázás iránt rajongó, illetve még ismerkedő vendégeink igényeit is kielégíteni, akik a napi fáradalmakat maguk mögött hagyva igazán élvezni szeretnék a helyes szaunázás örömeit és jótékony hatásait.

További információk

 • Fizetési lehetőségek
  Fizetési lehetőségeink: bankkártyás fizetés valamint elfogadjuk az Erzsébet utalványt és a SZÉP kártyákat.
 • RB Fitness – Ajándékozz egészséget
  A sport és fitness szerelmeseinek remek ajándék lehet egy olyan ajándékkártya, melyet kedvük és ízlésük szerint kiváló minőségű szolgáltatásokra és termékekre válthatnak be. A beváltásra az érvényességi időn belül (vásárlástól számított 1 év) és a névérték erejéig tetszőleges alkalommal, de csak a kiválasztott elfogadóhelyen, vagy annak hálózatában van lehetőség.
 • Vásárolj RB Fitness Ajándékkártyát, és lepd meg Szeretteid!

Képek az RB Fittness-ről

Térkép, megközelíthetőség

Erzsébet u. 5, 4200 Magyarország

Útvonaltervezés menete:

 1. Nyomja meg az “útvonaltervezés” feliratú linket a térképen,
 2. A térkép alatt megjelenő “A” mezőbe adja meg címét,
 3. Kattintson az “Irányok lekérdezése” gombra!
Megosztás