TDM szakmai koordináció Nyíregyháza és Hajdúszoboszló között

2012. október 24.

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft, Hajdúszoboszló TDM szervezetének munkatársai a helyi turisztikai szervezettel történő tapasztalatcsere céljából érkeztek 2012. október 19.-én Nyíregyházára. A szakmai egyeztetés során a két turisztikai szervezet megismerte egymás marketing stratégiáját, továbbá konzultáltak a jövőbeni marketing munkában rejlő erősségekről és lehetőségekről.

A hajdúszoboszlói TDM munkaszervezetének tagjai a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft munkatársaival történt szakmai egyeztetést követően, felkeresték a helyi turisztikai attrakciókat. A nyíregyházi turisztikai kínálat ismerete azért fontos a hajdúszoboszlói szakembereknek, hogy saját kínálatuk kiegészítésére ajánlhassák e szolgáltatásokat a turistáknak. A közös munka e fajta megvalósítása a térségi együttműködés egyik alapeleme.
A két szervezet már megalakulásukat követően is folyamatosan kapcsolatot tartott, egyeztetett a hasonló feladatok teljesítését és elvégzését illetően. A hatékony munkavégzést segítette elő ez a koordináció, a pályázati megvalósításban való megfelelést is. Az együttműködés közös szakmai képzések lebonyolításában, marketing tevékenység egyeztetésében nyilvánult meg idáig, ezt egészítheti ki a jövőben egymás turisztikai termékeinek ajánlása, mely erősítheti a térség turisztikai látogatottságát.
A nap során lezajlott sikeres megbeszélések által megerősítést nyert, hogy az együttműködés fenntartására a jövőben is szükség van a két szervezet között.

Megosztás