TDM szervezet célkitűzései

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. Hajdúszoboszló város, helyi TDM szervezete, melynek feladata a helyi turizmus szakmai menedzselése, valamint annak elősegítése, hogy Hajdúszoboszló turisztikai céljai, küldetése megvalósuljanak.

Vízió

A siker egy ambiciózus célkitűzéssel kezdődik.
Víziónk magába foglalja mindazt, amiben a Hajdúszoboszlói TDM szervezet és tulajdonosai hisznek, és el kívának érni. Ez a mi közös, kölcsönösen vallott célunk és az alap, amire Hajdúszoboszló új arculata épül.

Hajdúszoboszló város turisztikai jövőképe

Hajdúszoboszló hosszú távon a magyarországi egészségturizmus piacvezető tagja marad, a partnerek együttműködése, szakértelme és összefogott piaci fellépése eredményeként Európa egyik vezető egészségturisztikai desztinációjává válik. A fenntarthatóság elvei és kritériumai szerint a fejlődő turizmus hosszútávon biztonságos jövedelmet termel az érintettek számára, egyben a város társadalmának és vonzerejének további fejlődéséhez is megfelelő alapot biztosít.

Missziónk

A jó hír a jövővel kapcsolatban az, hogy mi alakíthatjuk.
Hajdúszoboszló város missziója, fogalmazza meg a jövőképből következő gyakorlati tennivalókat, (melyek feladatok ellátására jött létre a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft., Hajdúszoboszló város, helyi TDM szervezete) és azt, hogyan tud mindez legjobban teljesülni. Azt az utat írja le, amelyen végighaladva víziónkat meg kívánjuk valósítani.

Hajdúszoboszló város turisztikai küldetése

Vezető piaci erőként szakértelemmel, a balneológiai kutatások eredményeinek gyakorlatba integrálásával járulunk hozzá a lakosság egészségének és életminőségének javulásához. Feladatunk, hogy gyógyulásra, rekreációra és szórakozásra vágyó vendégeket a kor követelményeinek megfelelő színvonalon szolgáljuk ki és egyedi élményekben részesítsük. Célunk, hogy az ország legismertebb és legkedveltebb fürdővárosa Hajdúszoboszló legyen.

Hajdúszoboszló turisztikai alapértékei

  • minősített gyógyhely
  • piacvezető üdülőhely

Hajdúszoboszló egyedisége abban rejlik, hogy ezt a két turisztikai alapértéket egyben, komplexen képviseli.

Minősített gyógyhely

Hajdúszoboszló az alig tucatnyi hivatalosan minősített magyar gyógyhely egyike. Gyógyvízéről ismert fürdőhely, elismert gyógyászati központ, az itt kezelt betegek pozitív tapasztalatán alapuló, széles körű referenciával rendelkezik. az 1925. óta hagyományos fürdőkultúra alapjaira korszerű létesítmények épülnek, a gyógyfürdőn kívül számos helyi szállodában van terápia.

Piacvezető üdülőhely

Hajdúszoboszló a magyar vidék leglátogatottabb turisztikai célpontja. A folyamatos fejlesztések eredményeként itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma. A városban számos védett természeti és kulturális nevezetesség található, népszerű a fesztivál-gasztronómia. Turisztikai vonzerejéhez hozzájárul a Hortobágy és Debrecen közelsége.

A piacvezető pozíció lehetővé teszi egy új turisztikai kategória bevezetését, kisajátítását:

Hajdúszoboszló – A felüdülőhely

felüdülőhely-logo-web
Hajdúszoboszló márkaígérete, hogy a gyógyulás, a testi-lelki feltöltődés, a gondtalan kikapcsolódás élményét nyújtja széles társadalmi rétegek és minden korosztály számára, az egész év folyamán.
Az ígéret megvalósulásából származó előnyt és a fogyasztásra hívó felszólítást egyesíti tömör jelmondatunk: 

Érezd jól magad!


Kontakt

A Hajdúszoboszlói TDM szervezet/ Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. elérhetőségei
Tel: +36 30/200-5665
e-mail: turizmus@hajduszoboszlo.hu

Programok Hajdúszoboszlón és térségében!Programnaptárunk elérhető itt!

Megosztás