Téli feltöltődés ebben a hotelben

Téli feltöltődés: gyógyvíz és extra wellness részleg is várja a vendégeket a Barátság Gyógy- és Wellness Szállodában Hajdúszoboszlón.

Ha Te is az típus vagy, aki a wellness alatt nem szívesen mozdul ki a szállodából, neked való a hajdúszoboszlói Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda.

A szálloda gyógy- és wellness szolgáltatásai

Itt ugyanis a gyógyvíztől kezdve az extra wellness szolgáltatásig minden egy helyen megtalálható. Persze az Európa-szerte híres Hungarospa fürdőkomplexumtól sincs messze a szálloda. Gyalog is mindössze pár perc. De ha még ennyit se sétálnál, a wellness élményekről akkor se kell lemondani. A 117 szobával, 15 apartmannal rendelkező szállodában ugyanis található termálcsarnok, amiben két különböző hőfokú gyógyvizes medencében is lazíthatunk. Ezekben természetesen különféle élményelemek is kényeztetnek minket. A buzgárok mellett nyakzuhany és derékzuhany is van itt. Sőt még egy Kneipp-medence is.

baratsag-hotel-ev-eleji-akcio

És ez csak a gyógyfürdő rész. A wellness természetesen csak akkor lehet teljes, ha szaunázhatunk is. A Barátság Gyógy- és Wellness Szállodában erre is van lehetőség. Komplett szaunavilág található itt: infraszaunával, finn szaunával, gőzfürdővel és a pezsgőfürdővel. A Barátság hotelben télen-nyáron üzemelő gyógyvizes medence is található az udvaron. Úgyhogy a téli termálvizes fürdőzés élményről se kell lemondanod, ha itt szállsz meg.
Ja, a masszázsokat, a meditációs és relaxálós foglalkozásokat el ne felejtsük! Akár jógázhatsz és csoportos fitnesz programokon is részt vehetsz a szállodában.

A szálloda akciós ajánlata

Foglaljon most szállást! A 10+10 akciónkban ugyanis itt is kedvezményesen foglalható a téli csomag. A hotel 20 százalékkal olcsóbban kínálja az 5 éjszakás ajánlatát. Ez azt jelenti, hogy egy főnek a teljes wellness pihenés mindössze 40 ezer forintba kerül. És amit még jó, ha tudsz, ha téli wellnessre vágynál.
Hogy tetszik a kínálat? Foglalj szállást itt, és érvényesítsd a 10+10 akciós kupont. Erről részletek itt.

Megosztás