Teljes feltöltődés a Mátyás Király Hotelben

A hajdúszoboszlói Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben minden adott a teljes feltöltődéshez – Ráadásul most több akciót is kínálnak.

Ha igazán tartalmas wellness élményre vágysz, irány a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel! Minden generáció számára tartalmas, kényeztető üdülés és kikapcsolódás helyszíne a szálloda, ahol a kényelmes szobák, kényeztető gyógy- és wellness kezelések mellett a kulináris élvezetekre is kiemelkedő hangsúlyt fordítanak.

A hotel gyógy- és wellness szolgáltatásai

A hétköznapok rohanó világából kicsit kiszakadva felnőtt vendégeik kényeztetve érezhetik magukat a szálloda alagsorában található barlangfürdőben, ahol az orvosi háttérrel biztosított reumatológiai és gyógyászati kezelések mellett (iszappakolás, az orvosi gyógymasszázs, a víz alatti vízsugár masszázs vagy a víz alatti csoportos gyógytorna) wellness és egészségmegőrző kezelések széles skálájával (frissítő, stresszűző, talp és nyirokmasszázs, Kleopátra fürdő, sóterápia) várják vendégeiket a feltöltődésre, frissülésre. Ezekről részletek itt. TB által támogatott kezeléseket hétvégén is biztosítják Vendégeik számára.
matyashotel-medence

A hotel családbarát szolgáltatásai

Családbarát szálloda révén, ügyelnek a gyermekes családok igényeire, igyekeznek minden olyan eszközt és szolgáltatást vendégeik rendelkezésére bocsátani, amivel üdülésüket kényelmessé tehetik és gyerekeikkel is biztosított a gondtalan kikapcsolódás. A szállást kényelmessé tevő eszközökön túl játszótérrel és játszószobával, gyermekmedencével, baba-mama konyhával, gyermekétlappal és -étteremmel teszik legapróbb vendégeik kikapcsolódását is teljessé.
Kényelmes szobák, kényeztető gyógy- és wellness kezelések, kulináris élvezetek!
Sőt, még ezen felül is van egy érvünk.

10+10 akció a hotelben

Méghozzá az, hogy a szálloda is részt vesz a 10+10 akciónkban. Vagyis hogyha itt foglalsz szállást, a húsz százalék kedvezmény mellé tíz helyi szolgáltatónál tíz százalékkal olcsóbban vásárolhatsz vagy igényelhetsz szolgáltatásokat. Erről egyébként már korábban írtunk, ezt a bejegyzést itt tekintheted meg. A 10+10 akció részletei itt is olvashatók.

Ha tehát családbarát hotelt keresel, kellemes wellnessel, gyógyfürdős kikapcsolódással, a Mátyás Király Gyógy és Wellness Hotel jó választás. Főleg most, hogy a 10+10 akcióban is foglalható itt szállás.

Megosztás