Tudtad, hogy a Bálint Cseppek hajdúszoboszlói?

2020. december 12.

Őrizd meg a testi egészséged a természet patikájából származó gyógynövényekből előállított étrend kiegészítő készítményekkel, tinktúrákkal!

Ha Hajdúszoboszlóra gondolsz úgy gondoljuk, hogy a fürdőkomplexumunk kínálta lehetőségek közül a gyógyfürdőzés, a gyógykezelések jutnak elsőként eszed, amely egészséged megőrzésében segíthet neked, viszont mi most a Bálint Cseppek által kínált termékekkel szeretnénk téged megismertetni. A hajdúszoboszlói Herbárium 2000 Kft a természet patikájából merítve gyógynövényekből állít elő több mint 40 féle étrend-kiegészitő készítményt, és mintegy 20 féle funkcionális élelmiszert gyárt és forgalmaz.

Bővebben a Bálint termékekről

A mai bejegyzésünkben a hajdúszoboszlói Bálint Cseppek, Csemegék és Kozmetikumok termékcsaládjáról szeretnénk mesélni neked, hiszen jó ha tudod, hogy a természetes egészség megőrzése érdekében a Bálint termékcsalád jó társad lehet a reggeliző asztalnál, az irodai ebédnél, de még egy kellemes kiránduláson is.

Elsőként szeretnénk megemlíteni a hajdúszoboszlói Bálint-cseppeket, amelyek az ősi tudást kihasználva a gyógynövények erejét hívják segítségül az immunrendszer megfelelő működésének támogatásáért. A Virulitas csepp 21 gyógynövény komplex erejét hordozza magában, a téli hónapokban használható az immunrendszer erősítésére minden korosztály esetében, a benne található afrikai muskátligyökérnek köszönhetően. A tiszta légutakért segítség lehet a bodorrózsa, az ökörfarkkóró, a tüdőfű és a pemetefű kivonata, melyet e termék szintén tartalmaz.

A vicces hangzású „Idegeimre mentek” cseppjük, amely levendulát, macskagyökeret és citromfüvet tartalmaz, segítheti az ellazulást, elalvást, amely a stresszes év végi hajrában olykor nehezen megy.

Ha Hajdúszoboszlón jársz a Kultúrház melletti téren található kis boltjukban válogathatsz a Bálint termékek széles kínálatából, de webshopjukat is ajánljuk, ha inkább otthonodba rendelnél tőlük.

Megosztás