ÜDÜLÉSI CSEKKolás Hajdúszoboszlón

2012. október 29.

Hajdúszoboszló szolgáltatói most összefogtak, hogy egy év végéig tartó akció keretében vendégeik a lehető legtöbb szolgáltatást kapják lejáró Üdülési Csekkjeikért, illetve a Széchenyi Pihenőkártyára 2011-ben feltöltött juttatásokért.

Amint az ismeretes, az Üdülési Csekkek felhasználására 2012. december 31-ig van lehetőség, ezért „Hajdúszoboszló a felüdülőhely” szolgáltatói az év végéig egyszeri, rendkívüli „Utolsó ÜDÜLÉSI CSEKKolás Hajdúszoboszlón” nevű akcióval várják a lejáró Üdülési Csekkel érkező vendégeket. A Széchenyi Pihenőkártyára 2011-ben feltöltött juttatások is csak ez év utolsó napjáig használhatóak fel, így az akcióban résztvevő szinte minden szolgáltató a SZÉP kártya ezen összegeire is érvényessé tette kedvezményes ajánlatát.

Az akció kuponlapjai itt tölthetőek le, vagy nyomtathatók ki: KUPONLAP

Üdülési Csekkolás akció kuponlapjai

Válogasson a szállodák és magánszálláshelyek 2/4/5 éjszakás csomagajánlatai között!

Érdemes kihasználni ezt a kedvező lehetőséget, mert a városi összefogás eredményeként, most nem csak szállást lehet akciós csomagárakon foglalni Üdülési Csekkel történő fizetés esetén. A kedvezményes csomagajánlatok igénybevevői további hajdúszoboszlói vásárlási kedvezményre jogosító kuponlapot kapnak, amelyet számos étteremben, üzletben és egyéb szolgáltatónál vehetnek igénybe.

A fenti akciós ajánlatok 2012. október 15. és december 22. között, a szálláshelyek által meghatározott időszakokban érvényesek, előzetes foglalás. A csomagajánlatok pontos tartalmáról, a foglalások részletes feltételeiről és aktuális foglaltságukról minden esetben közvetlenül a szálláshelyek adnak további tájékoztatást.

Az év végi időszakra és ünnepekre további kedvezményes ajánlatokkal várják a vendégeket a hajdúszoboszlói szolgáltatók. A különböző akciókról a https://hajduszoboszlo.hu/akciok oldalon tájékozódhatnak.

Hajdúszoboszló várja Önt és családját is, legyenek vendégeink, hogy megtapasztalhassák a felüdülés élményét!

Megosztás