Őszi Kampány: Utolsó ÜDÜLÉSI CSEKKolás Hajdúszoboszlón

2012. október 14.

 

Hajdúszoboszló szolgáltatói összefogtak, hogy egy év végéig tartó akció keretében vendégeik a lehető legtöbb szolgáltatást kapják lejáró Üdülési Csekkjeikért.

Amint az ismeretes, az Üdülési Csekkek felhasználására 2012. december 31-ig van lehetőség, ezért „Hajdúszoboszló a felüdülőhely” szolgáltatói az év végéig egyszeri, rendkívüli akcióval várják a lejáró Üdülési Csekkel érkező vendégeket

Nem érdemes elszalasztani ezt a kedvező lehetőséget, mert a városi összefogás eredményeként most nem csak szállást lehet akciós csomagárakon foglalni Üdülési Csekkel történő fizetés esetén. A fürdővárosban számos étterem, üzlet és egyéb szolgáltató is jelentős kedvezményeket kínál az „Utolsó ÜDÜLÉSI CSEKKolás Hajdúszoboszlón” akció keretében.

Válogasson a szállodák és magánszálláshelyek 2/4/5 éjszakás csomagajánlatai között!

Az „Utolsó ÜDÜLÉSI CSEKKolás Hajdúszoboszlón” akció szervezője és meghirdetője a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.

Az akciós ajánlatok 2012. október 15. és december 22. között, a szálláshelyek által meghatározott időszakokban érvényesek, előzetes foglalás és üdülési csekkel történő fizetés esetén. A csomagajánlatok pontos tartalmáról, a foglalások részletes feltételeiről és aktuális foglaltságukról minden esetben közvetlenül a szálláshelyek adnak további tájékoztatást.

Azoknak is érdemes Hajdúszoboszlón gyógyulni, pihenni és szórakozni, akik csak a kiemelt ünnepi időszakokban tudnak kötelezettségeiktől elszakadni! Az Aqua-Palace és a híres gyógyfürdő mellett széles szálláskínálat, változatos wellness szolgáltatások, minőségi vendéglátás vár minden, utolsó Üdülési Csekkjeit a fürdővárosban felhasználni szándékozó vendéget.
Az ősz kiemelt eseményei, a.Daruünnep a Hortobágyon (október 20-21), a II.Márton Napi Libalakoma (november 9-11.) és a térségi Behajtási Ünnep – Pásztorádvent (december 1.), mellett az őszi iskolai szünet és Mindenszentek időszaka is érdekes programokat kínál. A hajdúszoboszlói kikapcsolódási lehetőségekről részletesen a város turisztikai weboldalán, a hajduszoboszlo.hu oldalon lehet tájékozódni.

Megosztás