Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz

2015. február 19.

Kelet-Magyarország leglátogatottabb fürdővárosa Hajdúszoboszló, valamint Nyugat-Magyarország leglátogatottabb fürdővárosa Hévíz 2015-ben közösen, új eszközökkel próbálja elérni a fürdővárosokba utazást tervező vendégeket, közvetlenül megszólítva őket kedvezményes ajánlataikkal.

3+1 akció, indul a fürdőszezon kampány logo

Elsőként egy közös marketing kampányt indítva invitálják a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket Hajdúszoboszlóra és Hévízre. A kampányban hirdetett szállásajánlatokat foglalva +1 éjszaka szállás és egyéb +1 ajándékok várják a vendégeket. Hajdúszoboszló város hivatalos turisztikai portálján a www.hajduszoboszlo.hu weboldalon, valamint Hévíz turisztikai honlapján a www.heviz.hu/akcio linken már el is indult a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezéssel a kampány, mely 2015.február 3. és április 30. között érvényes.

Közös kampány, közös szlogen

Magyarország két kiemelkedő látogatottságú üdülőhelye Hajdúszoboszló és Hévíz a 2015-ös évben a városmarketing területén ismét úttörő szerepre vállalkoztak. A két fürdőváros összefogásának célja, hogy modern és hatékony megjelenési lehetőségek alkalmazásával, új eszközök igénybevételével, elősegítsék a hazai vendégeket abban, hogy megismerjék az egészségtudatos életmód kialakításának lehetőségeit, valamint a vendégeknek szóló közvetlen kedvezményekkel ösztönözzék a fürdőhelyek látogatását, a fürdőkultúra fejlődését. A 2015-ös év elején mind Hajdúszoboszló, mind Hévíz esetében a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezésű kampány elindításával elkezdődött az új hullámos városmarketing, ami területileg az egész országot felöleli.

Kiemelt fürdővárosok, kiváló szálláshelyekkel és szolgáltatásokkal

Hajdúszoboszló és Hévíz kiemelt fürdővárosok a hazai kínálatban, hiszen mind termékük, mind látogatottságuk kiemelkedő. Hajdúszoboszló fő attrakciója Európa legnagyobb fürdőkomplexuma, míg Hévízen a világ legnagyobb gyógyító erejű termálvizes tava található. Az egyedülálló termék mellett mindkét településen kiváló szálláshelyek és szolgáltatások várják az ide látogató vendégeket. A változatos szálláshely és szolgáltatás kínálat mindkét településen adottak, melyeket a változatos program és rendezvény kínálat egészít ki és teszi teljessé a pihenést, a kikapcsolódást.

Bővebb információ az aktuális programokról

 • Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.
  H – 4200 HAJDÚSZOBOSZLÓ, József A u. 2-18.
  Tel.: +36/52/558-928,
  Fax: +36/52/558-929
  E-mail: turizmus@hajduszoboszlo.hu
  www.hajduszoboszlo.hu
 • Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.
  H – 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.
  Tel.: +36/83/540-070,
  Fax: +36/83/540-071
  E-mail: office@hevizmarketing.hu
  www.heviz.hu
Megosztás