Újra indult a gyógyászat

2020. június 2.

Újraindult a gyógyászat a hajdúszoboszlói Gyógyfürdőben

2020. június 2-től részlegesen újra üzemel a hajdúszoboszlói Gyógyfürdő gyógyászata. Ismét lehet az egészségbiztosítás által támogatott száraz gyógykezeléseket igénybe venni a fürdőváros Gyógyfürdőjében. Az igénybevétel alól kivételt képeznek a gyógyvizes- és az aeroszol képződéssel járó kezelések. A hatósági előírásoknak megfelelően a gyógyvizes medencék nem üzemelnek.

Jelenleg igényelhető kezelések: gyógymasszázs, iszappakolás, száraz gyógytorna (max. 5 fő), komplex fürdőgyógyászati ellátás keretében elektrorápiás kezelések:( lézer, ultrahang, Bemer, Interferencia, TENS, diadynamic, szelektív ingeráram, mágneskarika).
A gyógyászati kezelést igénylő vendégek a strand területén található öltözőkben tudnak átöltözi, zuhanyozni. Fürdési lehetőség a strand területén található medencékben biztosított. A gyógyászati kezelőlappal rendelkezőknek díjmentesen pihenőágyat biztosít a Hungarospa Zrt.

Alkalmazott biztonsági intézkedések a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén:

  • A fürdő területére való belépéskor test hőmérséklet mérés történik, 37,2 C° felett a belépés nem engedélyezett.
  • A belépésnél és várakozásnál kérik a 1,5 méter távolságtartás betartását! Papucs, vagy lábbeli viselése kötelező.
  • A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel fokozottan figyelnek a higiéniai előírások betartására:
    – belépéskor és a mosdóhelyiségekben a vendégek részére kézfertőtlenítési lehetőséget biztosított
    – a személyzet maszkot visel
    – a korlátokat, pultokat, az orvosi rendelőben és kezelőhelyeken lévő eszközöket, berendezéseket 30 percenként, illetve minden vendég után fertőtlenítik a mellékhelyiségeket óránként takarítják, fertőtlenítik.

Megosztás