Ukrán roadshow-n vett részt Hajdúszoboszló és Debrecen

2012. június 8.

 
Ukrajnában roadshow-n vett részt Hajdúszoboszló és Debrecen együtt
Május végén Ukrajnában Hajdúszoboszló és Debrecen turisztikai kínálata mutatkozott be. A road-show a Magyar Turizmus Zrt szervezésében valósult meg. A szervezett bemutatkozást a Hajdúszoboszlói TDM kezdeményezte. A road-show alatt a résztvevők, Kárpátalján és Nyugat-Ukrajnában, Ungváron, Lviv és Ivano-Frankivszk városokban építették a partneri kapcsolatokat.

A szervezett út célja az volt, hogy a térség gyógyturisztikai kínálata egyre ismertebbé váljon ezeken a területeken és a partneri kapcsolatok erősítésével tovább növekedjen a desztinációba érkező ukrán turisták száma. A road-show-n a desztináció részéről a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft.és a Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület vezetője, valamint a Hungarospa Zrt. képviselője és a szálláshely adók részéről 9 hajdúszoboszlói és egy debreceni szálloda és panzió is részt vett.

Az út során több külképviseleti vezetővel sikerült egyeztetni, míg végül a záróeseményen Bayer Mihály Nagykövet és a megye állami közigazgatási elnöke is megjelent. Az eseményről a helyi média is közvetített. A road-show eredményeként remélhetőleg az ukrán beutaztaást tovább fog erősödni a régióban.
nyutat is terveznek.

Megosztás