Utazás 2011

2011. március 10.

A turisztikai szakma kiemelt kiállítása az Utazás 2011.-évben 34. alkalommal került megrendezésre Budapesten március 3-6. között. Hajdúszoboszló turisztikai kínálatát az Észak-alföldi régió standján képviselte a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft és több hajdúszoboszlói szolgáltató is.

Az A Pavilon 109-F standján Hajdúszoboszló az új turisztikai arculattal fogadta a város iránt érdeklődőket. Az élményígéreteket szimbolizáló képek és a teljesen megújult kiadványok mellett a közönség napokon nyereményjáték is várta a látogatókat a város standján. A játék alkalmával több ezren próbáltak szerencsét, hogy tudják e nyitni „a felüdülőhely” kapuját. A nyeremények a standon kiállító szolgáltatók felajánlásai voltak, melyek nagyon sok örömet okoztak a nyerteseknek. A szombati közönség napon magyar finomságok kolbász, szalonna kóstoltatóval várta a Tuba tanya a vásári vendégeket. Az attrakciók sorát a Hungarospa Zrt is gazdagította, hiszen gyógymasszőrük a vásár teljes ideje alatt kényeztette a masszázst igénylő vendégeket. A sok attrakció nem csak a látogatók hanem a kiállítás szervezőinek is elnyerte tetszését és az Észak-alföldi régió standja 2011-ben elnyerte a legtöbb attrakciót bemutató stand díját.

Az új kiadványok és arculat mellett a szolgáltatók egységes megjelenése tette még hatásosabbá Hajdúszoboszló megjelenését a budapesti kiállításon.

Megosztás