Válaszd az infraszaunát, mondunk 5 okot miért

Öt ok, amiért a wellness pihenés alatt is érdemes az infraszaunát választani, amikor Hajdúszoboszlón pihen.

Talán senkit sem kell meggyőznünk arról, hogy miért érdemes szaunázni mondjuk egy hajdúszoboszlói wellness pihenés alatt. Azt sokan tudják, hogy a szaunázás egészséges. De azzal vajon tisztában vagyunk-e, hogy miért olyan hatásos az infraszauna?

hajduszoboszo-wellness-infra-szauna

5 tipp amiért érdemes az infraszaunát kipróbálnod

  1. Egyebek mellett azért, mert fél óra alatt 400-600 kalória elégetésében segít. Ez nagyjából egy maraton lefutásának megfelelő edzéssel ér fel.
  2. Az infraszauna ugyanakkor belülről melegít, így rendkívül hatásos a méreganyagok kiűzésében. Talán még a finn szaunánál is hatékonyabb.
  3. De kifejezetten hasznos a bőrproblémák kezelésében is, segíti ugyanis a pórusok oxigénellátását. Ezáltal simábbá teszi a bőr felületét.
  4. Ugyanakkor jó fájdaloműző is. Főleg az izomfájdalmak kezelésében hatásos. Izomláz ellen és izom regenerálásra például kiváló. Edzés után szinte kötelező a szaunázás.
  5. Fontos hatás, hogy az infraszauna csökkenti a vérnyomást, ahogy az is, hogy a testhő megemelkedése erőteljesebb működésre készteti az immunrendszert. Általa ellenállóbbak lehetünk a megbetegedésekkel szemben. Vagyis ilyenkor, a tél közeledtével sokat segíthet a megelőzésben egy-egy szaunázás.

És ez csak pár érv…

Szóval próbálja ki a wellness alatt az infraszaunát is. Ha Hajdúszoboszlóra jön, a Hungarospa szaunavilágában biztosan lesz lehetősége erre is. Persze a legtöbb helyi hotel is rendelkezik infraszaunával.

Megosztás