Vendégeink véleménye programjainkról

2020. november 30.

Hajdúszoboszló az idei nyáron egyedi programsorozattal várta a vendégeket, 60 napon keresztül több mint 200 produkció színesítette a felüdülést az Alföldi fürdővárosban. Kérdőívünk eredményei az alábbiak lettek.

A 60 napos „Hajdúszoboszlói nyár” 2020 programjai sikeresek voltak vendégeink körében. Nagy örömünkre szolgál, hogy az derült ki a felmérésből, hogy a városunkba látogatók örömmel fogadják a változatos programokat és eseményeket, viszont nem ezek alapján hozzák meg utazási döntésüket.

A Hajdúszoboszlóra látogató vendégek a zenés-táncos programokat részesítik előnyben, valamint a gasztronómiai események iránt érdeklődnek, valamint vonzó élmény még a szabadtéri színház, és a mozi előadás is.

A kérdőívet kitöltők visszajelzése alapján a hajduszoboszlo.hu weboldalról és facebook oldalról kaptak információt a rendezvényekről, valamint az egyéb városi közösségi média felületekről és a nyomtatott média felületekről kaptak információt a Hajdúszoboszlói rendezvényekről, programokról, viszont az ismerősök ajánlása is számottevő volt.

A kérdőívet kitöltők között sorsoltunk és ahogy ígértük öt szerencsés nyertes örülhetett a hajdúszoboszlói Tourinform iroda ajándékutalványának, mely levásárolható a hajdúszoboszlói Tourinform irodában, vagy felhasználható lesz a hamarosan induló városi weboldal webshopjában is. Az utalványok 2021. december 31-ig érvényesek.

A nyertesek nevei

  • Géczy Vilmos Gábor – Dunakeszi
  • Harcsik Katalin – Miskolc
  • Lakatos Csilla – Tápiószele
  • Tóth Andrea – Budapest
  • Jeszenőiné Szabó Nóra – Budapest

Ezúton is szeretnénk még egyszer gratulálni a nyerteseknek és köszönjük a véleményeket is.
Őszi nyereményjátékunk sorsolásáról is hamarosan hírt adunk, amely 2020. november 30-án zárul.

Megosztás