Bioétel- és Borfesztivál

2016. szeptember 09-11.

A Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztivál Magyarország egyedülálló gasztronómiai eseménye, ahol bio és bor összeforr.

Bioétel- és Borfesztivál HajdúszoboszlóHajdúszoboszló hagyományos őszi gasztrokulturális rendezvényén a bio alapanyagokból helyben készült ételkülönlegességeknek és a kiváló magyar pincészetek borainak jut a főszerep. A fesztivál három napján a vendéglátók pultjainál csak bio húsból és bio élelmiszerekből készült ételek bő kínálata várja a látogatókat. A kiváló ételek kísérőjeként pedig az ország különböző tájairól érkező vörös, fehér és rosé borok színes választékával ismerkedhetnek meg az érdeklődők a bor pavilonoknál. A háromnapos rendezvényt népzenei és néptáncbemutatók, könnyű- és komolyzenei koncertek, valamint a bio életformát népszerűsíthető kísérőprogramok egészítik ki.

Program

A részletes program hamarosan feltöltésre kerül!

Mindhárom napon

  • Bio ételkóstoló, bio termelők bemutatkozása
  • tradicionális magyar borvidékek seregszemléje
  • Crux Alba középkori hagyományőrzők bemutatói, korabeli látványkonyha és főzőverseny
  • Kézműves és kreatív gyermekfoglalkozások
  • Egészségsátor a Magyar Vöröskereszt közreműködésével

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

Információ

A fesztiválon való részvétel ingyenes!

Szervező:
Hajdúszoboszlói Vendéglátók Egyesülete
Máté Lajos – elnök, 06-30/963-7618

Képek a Hajdúszoboszlói Bioétel- és Borfesztiválról

Térkép, elérhetőség

Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.


Útvonaltervezés menete:

  1. Nyomja meg az “útvonaltervezés” feliratú linket a térképen,
  2. A térkép alatt megjelenő “A” mezőbe adja meg címét,
  3. Kattintson az “Irányok lekérdezése” gombra!