A tizenhármas szám a férfiaknak kedvezett

2012. július 11.

 

A nyereményjátékunk tizenharmadik fordulójának nyertese Homoki László Székesfehérvárról. A nyertes hibátlanul válaszolt a kérdésekre, feliratkozott hírlevelünkre, valamint kedvenccé tette a felüdülőhely facebook oldalát, így dupla eséllyel vett részt a sorsoláson.

A tizenharmadik sorsolás tehát a férfiaknak kedvezett, bár azt nem tudjuk, hogy a nyertes babonás-e. Nyereménye a Hotel Koronába szóló voucher, amely 3 nap 2 éjszakára érvényes 2 fő részére félpanziós ellátással.

Gratulálunk a nyertesnek!

A sorozat azonban már folytatódik is, hiszen már elérhető az új nyereményjáték kérdőív, amellyel a Hotel Rudolf 3 nap 2 éjszakára szóló vouchere nyerhető 2 fő részére.

A nyeremény sorozat aktuális játéka 2012. július 16-ig tart.

A régi és új hírlevél feliratkozók és a Hajdúszoboszló a felüdülőhely facebook oldal kedvelői vesznek részt a sorsoláson, akik helyesen válaszolnak az aktuális nyereményjátékhoz tartozó kérdőívben feltett kérdésekre.

A nyereményjáték itt elérhető!

Térjenek vissza hetente a hajduszoboszlo.hu oldalra az új és aktuális információkért, valamint a nyereményjáték sorozat következő nyereményének megszerzéséért!

Megosztás