Családommal kedvenc úti célunk Hajdúszoboszló

2016. október 24.

Azért imádjuk Szoboszlót, mert bár a Strand, az Aquapark és az Aqua-Palace élményfürdő is rengeteg programot kínál, még ezen kívül is kimondottan családbarát hely. A mi kedvenc programjainkat ajánlom nektek is kipróbálásra, amit a gyerekek és a felnőttek is garantáltan élvezni fognak.

Ha Hajdúszoboszlón pihentek feltétlenül próbáljátok ki a bringó-hintózást. Mi azért szeretjük, mert több mint 20 járgány közül választhatunk: a kicsi gyermekeim a mini bringó-hintót vagy a triciklit tekerik mindig, míg mi már kipróbáltuk a hagyományos hintót és a tandemet is. A legjobb az, ebben a programban, hogy vidám hangulatban tehetünk egy kört és fedezhetjük fel a hangulatos fürdőváros kevésbé ismert szegleteit is.

Ha te a kevésbé aktív városnézést szereted, akkor a kisvonatozást ajánlom neked, mert nekünk a gyerekek imádják a kisvonatozást és bevallom mi is a férjemmel. A gyógyfürdő bejáratával szemben szállhatunk fel a városnéző vonatra, mely egy félórás utazással járja körbe a fürdőt, majd érkezik vissza a kiindulási helyre a városközponton keresztül. Elsőként mi is így ismerkedtünk meg Hajdúszoboszló nevezetességeivel.

Kisfiam kedvenc időtöltése a fürdőzésen kívül a gokartozás. Elsőként a gyorsulási versenyt Hajdúszoboszlón próbálta ki, a 300 méter hosszú pályát a reptéren találjátok. Ez az első gokartozás nekem is élmény volt, hiszen a 2 személyes gokarttal versenyeztünk ekkor. Ha különleges élményre vágysz akkor pedig este érdemes érkezni, mert nagyon jó a kivilágított pályán száguldozni.

Megosztás