Archives

2016. September 6.

Mátyás Wine Bar

Mátyás Wine Bar can be found on the promenade, in front of Mátyás Király Medical and Wellness Hotel. In Mátyás Wine Bar We offer Our Guests a wide range of draft and bottled wines, draft and bottled beers, spirits, soft drinks, Piazza D’Oro coffee and capuccino . Read more

Would you like to share your Hajdúszoboszló experience with the public? Send your story to us!

Share
2016. July 25.

Mátyás Király Restaurant

“Great food – the dishes are varied, plentiful and very tasty.” – wrote a guest about our kitchen.

The hotel’s restaurant has a terrace, where you can enjoy your meal under the blue sky.
In our air-conditioned restaurant we organise events and weddings.

Our guests can choose during the day from our extensive menu and we expect you with many options:

A’ la carte
Children’s a’ la carte
Daily menu offer
Bites
Confectionery
Enjoy your meal! Read more

2011. March 1.

Kemencés Csárda

(HU) A Kemencés Csárda Hajdúszoboszlón a Szilfákalja utca és a Daru zug találkozásánál, a Fürdőtől 5 perc sétára található.

Az étterem

A csárda megnyitásának ötlete 1998-ban született meg, egy kemence megépítésével, mely a mai napig is működik a csárdában és a névadásban is segítséget nyújtott. Az étterem berendezése és hangulata is összhangban van a “kemencés” jelleggel, mely sok-sok visszatérő vendéget vonz éttermünkbe. Az egész étterem légkondicionált,az üvegterem nemdohányzó részként üzemel. A belső kerthelyiségnek különleges hangulata van mert a csárda közepén helyezkedik el az épület több termével körülvéve de mégis nyitott egy elhúzható tetővel rendelkezik. Az étteremben zene szolgáltatást is biztosítunk a 120 férőhelyes Pinczés teremben, hetente 3 este, 18 órától.

Kínálatunk

Étlapunkon kiemelten a hagyományos magyar ételek szerepelnek, valamint hal, szárnyas és mediterrán ételek is igényelhetőek.
Tradicionális ételünket a kenyérlángost is megkóstolhatják vendégeink minden héten hétfőn, pénteken és szombaton este 18 órától. További kemencében készíthető ételeink: liba, kacsa és malacsült, töltött káposzta füstölt csülökkel.
Az étteremben elkülönített borozó működik, mely a nyári időszakban kerthelyiséggel kiegészülve üzemel. A főszezonban vendégeink az étterem utcai teraszán is elfogyaszthatják a kiválasztott ételeket és italokat.

Rendezvényszervezés

Az étterem hordozható kemencénkkel is rendelkezik, melyekkel vállaljuk rendezvényeken tradicionális “kemencés” ételek készítését. Az étterem különböző termeiben vállaljuk céges és családi rendezvények lebonyolítását csoportok étkeztetését. Read more

2011. March 1.

Major Restaurant

The air-conditioned restaurant has a capacity of 60 people and a further 50 in the garden area, where our guests can enjoy their meal in a pleasant environment.

The restaurant offers a large variety of hungarian dishes and fish foods.
Our menu also includes rich plates for 2 or 4 people. Read more