Archives

2021. July 20.

(HU) Rolling Pets guruló állatok a strandon

Sorry, this entry is only available in HU.

Would you like to share your Hajdúszoboszló experience with the public? Send your story to us!

Share
2020. September 28.

(HU) Minigolf Hungarospa Hajdúszoboszló

(HU) Élmény az egész családnak
Két csobbanás között, a kilenc lyukú mini golf pálya izgalmas programot kínál az egész család számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig.
A minigolf szabályai

A játék célja, hogy a játékos az összes pályát a lehető legalacsonyabb pontszámmal játssza végig. Annyi a játékos pontszáma, amennyi ütéssel a labdát célba tudja juttatni.
A pályákat nem fontos meghatározott sorrendben végigjátszani.
A pálya műfű borítására nem szabad rálépni.
Minden játékos kap egy ütőt, egy labdát, és egy játékkártyát amin vezetheti az ütésszámokat.
A labdát az elütő helyre kell helyezni, majd el kell ütni úgy, hogy a labda mielőbb (ha lehet már az első) ütéssel a lyukba kerüljön.
Minden labdát, amely nem hagyja el az akadályt, ismét az elütő helyre kell visszahelyezni.
Ha a labda elhagyja a pályát az akadályon történő szabályos áthaladás után, úgy onnan kell tovább ütni, ahol megállt.
Ha a labda nem elüthető a pálya peremétől vagy közvetlenül az akadály mögött áll meg, úgy a pálya szélére merőlegesen 20 cm-re tehető és a játék folytatható.
Ha a játékosnak egy akadálynál már hat pontja van és nem sikerül a lyukba juttatnia a labdát, át kell mennie a következő pályára és hét pontot ír fel.
Több játékos esetén a kevesebb pontot elérő játékos nyer. Read more

2018. August 15.

(HU) Úszás az Árpád Uszodában

(HU) Az úszás nemcsak sport, hanem egy olyan program mellyel megőrizheted egészségedet, fittségedet. Látogass el a hajdúszoboszlói Árpád Uszodába, ahol meglátod az úszás nem csak sportélmény. Read more

2014. July 23.

Water adventures

Impressive bathing at Hajdúszoboszló at Aqua Palace for the whole family every day of the year.

The three-storey Aqua-Palace waterpark consisting of two buildings, with an area of 15 000 m2, welcomes guests for bathing and entertainment during the whole year. As a part of Europe’s biggest bathing complex the waterpark also guarantees unique experiences, since 8 of the 20 pools, which are located on the ground floor recalls eight different eras, while the first floor is an aquatic realm for children, with baby swimming pool, play area and pools with slides.

The second floor has a swimming pool, which is an architectural wonder, and swimming also feels great on this floor since the entire pool area is flooded with light under the glass roof.

The surf building of the waterpark offers relaxation for those interested in sport. Because in this part of the building visitors can try a variety of sports. For instance: Spinning, Squash, Yoga, Pilates, Kangoo. You may inquire about the current programs and prices of the fitness services at the reception of Aqua-Palace or at: 06 52/558-558 sub. 302 Read more