Ismét díjnyertes a hajduszoboszlo.hu oldal

2011. november 22.

 

Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai portálja, a hajduszoboszlo.hu I. helyezést ért el az eFestival 2011 versenyen. A díjjal a felüdülőhely internetes oldala a „Kiváló Magyar Tartalom” cím viselésére lett jogosult.

eFestival 2011 Kiváló Magyar Tartalom

Az eFestival az online és multimédia szakma évenként megrendezett rangos eseménye. Nyolcvanhárom nevezés érkezett be a kiváló magyar digitális tartalom versenyre, amelyből egy 26 fős szakmai zsűri választotta ki a díjazottakat.

A www.hajduszoboszlo.hu oldalt 2011.03.02-től Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. (helyi TDM szervezet) üzemelteti. A megújított oldal az év közben több fejlesztésen esett át, utoljára éppen a napokban bővült új funkciókkal és kapott finomított oldalelrendezést. Az oldal szerkesztésébe fektetett munka eredményeként az előző évhez képest több, mint 14 %-al nőtt a oldalt látogatók száma, 12 %-al nőtt az oldalletöltések száma, 15 %-al nőtt a weboldalon töltött idő és 15 %-al több új látogatója lett a fürdőváros weblapjának.

A városi turisztikai honlapja tavasszal egy szakmai verseny első helyét már megnyerte, mégpedig a Turizmus Trend által szervezett Iránytű online marketing versenyt.

Megosztás