Archívum

2024. május 3.

Sportolj Szoboszló!

Örömmel jelentjük be, hogy idén első alkalommal rendezzük meg a Sportolj Szoboszló! nevet viselő jótékonysági sportmaratont Hajdúszoboszlón, 2024. május 31-én 10:40-től egészen június 1-jén 20:24-ig minden a sportról szól majd városunkban. Elolvasom

Szeretnéd te is megosztani a hajdúszoboszlói élményedet a nagyközönséggel? Küld el a történetedet nekünk!

Megosztás
2024. március 25.

Komposzthagyó mélymulcs – Dr. Gyulai Iván előadása

Dr. Gyulai Iván tart előadást a Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtárban április 29-én Komposzthagyó mélymulcs – címmel.

Dr Gyulai Iván ökológus, biológiai-kémia szakos tanár, az Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány elnöke, az Intézet igazgatója. Címzetes egyetemi docens a Szent István Egyetemen, ahol a Fenntartható fejlődés elmélete és gyakorlata elnevezésű tantárgyat tanítja. Tagja a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsnak. Neve összefonódott a „Gömörszőlősi fenntartható falu” programmal. Április 29-én 17:30-kor kezdődő előadásában a komposzthagyó mélymulcsról, ember- és környezetkímélő kertészkedésről hallhatunk.

Helyszín:
Kulturális Központ Elolvasom

2023. október 13.

Karácsonyi zenés fürdőzés lézer showal

2024. december 25-én, szerdán 16:00 órától Karácsony jegyében a fürdőzést zenével és lézershow-val fűszerezzük az Aqua-Palace Fedett Élményfürdőben a trópusi medencénél.

Töltötted már a Karácsony első napját egy medencében csodálatos lézerfények között?
Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hidd el varázslatos lesz!
December 25-én vár az Aqua-Palace élményfürdő Hajdúszoboszlón.

Információk:
Részletes program hamarosan!

Helyszín:
Aqua-Palace élményfürdő Elolvasom

2023. március 16.

II. Nőegyleti Egészségnap

II. Egészségnap a Hajdúszoboszlói Nőegylet szervezésében. „Semmi sem áll jobb mint az, ha egészséges vagy” nap kerül megrendezésre a Kulturális Központban Hajdúszoboszlón 2024. március 2-án, szombaton.

Helyszín

Kulturális Központ Elolvasom

2022. június 10.

Czanik Balázs Roadshow -Hungarospa strand

A hajdúszoboszlói fürdőkomplexum Czanik Balázs Egészséges Életmód Roadshow programjára várja a fürdőzőket július 14-én. Elolvasom

2022. május 25.

Egészség és sportnap

Egészség és sportnapra várják az érdeklődőket Hajdúszoboszlón, május 20-án szombaton a Galgócz sori játszótéren.

Az egészség megőrzés és a sport fontosságára hívják fel a figyelmet a program keretében, ahol orvosi szűréseken, tanácsadáson és érdekes sport programokon szórakozhatnak a résztvevők.

A rendezvény időpontja: 2022.05.20. (szombat)

Helyszíne: 4200 Hajdúszoboszló, Médy István utca 20-24 számmal szemben
(a Galgócz sori játszótéren és sportpályán)

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják! Elolvasom

2022. április 1.

HatéKony SZülőK- Dr. Hevesi Krisztina előadása

HatéKony SZülőK- Ahogy szeretnéd, hogy szeressenek.

HKSZK óvodai és iskolai szociális munkásai szervezésében megvalósult HatéKony SZülőK programsorozat hatodik előadására kerül sor. A rendezvénysorozat meghívott előadója Dr. Hevesi Krisztina, egészségfejlesztő szakpszichológus, szexuálpszichológus, egyetemi adjunktus.

Az előadás témája: Hogyan segítsünk magunknak és másoknak. A hatékony segítés jellemzői.
Időpontja: 2023. október 27-én pénteken 18.00 órakor.

Információ
A A rendezvény 1000 Ft támogatói jegy ellenében látogatható.
A támogatói jegyeket a HKSZK Központban a Kossuth u. 15. szám alatt, illetve az óvodai és iskolai szociális munkásoknál lehet megvásárolni. A támogatói jegyekből befolyt összeg jótékony célokra kerül felhasználásra. 
Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár
További információ: 06 52/558-800; facebook.com/szoboszlokultura; szoboszlokultura@gmail.com
A rendezvény helyszíne

Kulturális Központ Elolvasom

2021. augusztus 23.

Alizetics családi torna

Alizetics családi torna várja az érdeklődőket Hajdúszoboszlón a Kovács Máté Kulturális Központ balett termében augusztus utolsó hétvégéjén.

2021. augusztus 28-án 10 illetve 11 órai kezdettel Alizetics családi torna nap lesz Hajdúszoboszlón a Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár balett termében a Kvalitárs Kulturális Egyesület szervezésében.
Aki a rendezvényt jelenlétével megtiszteli ajándékot kap.

A rendezvény támogatói: Alizetics Fitness Akadémia, Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Önkormányzata, Jeunesse Global, Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt., Pávai Vajna ásványvíz, Al-Hamra Restaurant & Bar, Hajdúszoboszló a felüdülőhely és a Rock Cafe. Elolvasom

2020. február 19.

ELMARAD!! Tavaszköszöntő táncház és ételkóstoló

A tavaszi nap-éj egyenlőség időszakát megelőző péntek délután a helyi művészeti iskola szervezésében népi táncház és ételkóstoló várja az érdeklődőket. Köszöntsük együtt a tavaszt zenével és tánccal! Elolvasom

2019. június 14.

45. Tour de Hongrie Hajdúszoboszlói befutó

Ismét Hajdúszoboszlóra érkezik a Tour de Hongrie kerékpáros verseny. Szurkoljunk együtt a fürdővárosban a csapatoknak és a kerékpárosoknak.
Májusban rajtol a 45. Tour de Hongrie!
Öt szakasz, 854 kilométer, csaknem 8000 méternyi szintemelkedés, 10 kategorizált emelkedő, két klasszikus sprinteretap és két ikonikus hegyi befutó vár a 45. Magyar Kerékpáros Körverseny résztvevőire.
1. szakasz: Karcag – Hajdúszoboszló (170 km)
Rajt: 2024. május 8. (szerda) 12:50, Karcag, Karcag Kincse Művészeti és Konferencia Központ
Befutó: 16:30, Hajdúszoboszló, Szent István Park

Az első szakasz befutója mellett május 7-én Hajdúszoboszlón kerül sor a csapatbemutatóra is, melynek során a nézők első kézből ismerkedhetnek meg a résztvevőkkel. Elolvasom