A Hotel Atlantis Éttermében dolgozó gasztronómiai specialisták küldetésünknek tekintik, hogy vendégeiknek új íz élményekben legyen része. Itt megismerkedhet a kulináris élvezetek kultúrájának, főzési módszereinek, a terítésnek és felszolgálásnak folyamatos, művészi szintre emelésével.
A Hotel Atlantis szakácsai a vendégek asztalára varázsolják a hagyományos hazai ételek, ételkülönlegességek és az atlantiszi szakácsművészet íz-világát. Az ételek kifinomult ízlelése érdekében ételeink a mai kor legmodernebb SOUS VIDE módszerével készülnek, amely által tökéletes harmónia jön létre, az étel íze és állaga között.
A látnivalókra vagy kiváncsi? Töltsd le ingyenes mobilappunkat és a magyar nyelvű idegenvezetési funkciónak hála érdekes infókhoz juthatsz.
Legyél naprakész! Értesülj első kézből Hajdúszoboszló aktuális rendezvényeiről és a helyi újdonságokról!
A weboldal használatával hozzájárul a sütik használatához. Részletek... OK
The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.
Close