Válasszák a biztonságos szállásfoglalást és minőségi szálláshelyeket

2012. augusztus 1.

Kedves Vendégeink!

Köszönjük, hogy pihenésük, kikapcsolódásuk helyszíneként Hajdúszoboszlót választják.

A gyógyvíz megtalálása óta eltelt 85 év alatt városunkban nemzedékek dolgoztak sokat azért, hogy Hajdúszoboszló az egyik legkedveltebb turisztikai célpontja legyen hazánknak. Felépült és új szolgáltatásokkal folyamatosan bővült fürdőkomplexumunk, szálláshelyek, éttermek, programok sora szolgálja vendégeinket. A város vendégszerető lakói mindent megtesznek a hozzánk érkező vendégek színvonalas kiszolgálásáért, vallják és érvényesítik: a visszatérő vendég a legnagyobb kincs.

Akadnak azonban néhányan – és a gazdasági válság okozta megélhetési nehézségek miatt sajnos számuk bővül – nálunk, akik semmibe veszik a többség kemény munkáját, elért kiváló eredményeinket. Erőszakosan, vendégeinket zaklatva, ön- és közveszélyes módon próbálnak „szállóvendéget fogni” úton-útfélen, kockáztatva jó hírnevünket.

Sajnos a jogszabályok által hatóságainknak biztosított lehetőségek csak tüneti kezelésre adnak módot. Kérésünk ellenére nem születtek hatékonyabb fellépésre jogosító törvényi rendelkezések országgyűlésünkben. A kialakult helyzet veszélyezteti a város élenjáró turisztikai pozícióját, rombolja évtizedek alatt felépített vonzerejét. Ezért elszánjuk magunkat alkalmas helyi intézkedések megtervezésére és megtételére. Nem tűrhetjük tovább kevesek kártételét, a többség érdekében cselekednünk kell!

Számítunk Szoboszlót szerető vendégeink türelmére, arra, hogy még időlegesen sem hagyják cserben megkedvelt városunkat. Bízunk benne: közösen, együttműködve úrrá tudunk lenni a most tapasztalt visszás helyzeten.

Kérjük szállásfoglalásra használják a www.hajduszoboszlo.hu turisztikai internet-portálunk, valamint a strandbejárat melletti Tourinform-irodánk kínálatát. Igénybe vehetik a bejövő útvonalainkon működő három turisztikai információs pont szolgáltatásait is.

Van tehát lehetőség biztonságos szállásfoglalásra, ehhez ne álljanak szóba az utak mellett álldogáló személyekkel.

Hajdúszoboszló, 2012. július 10.

Tisztelettel:

Dr. Vincze Ferenc
jegyző

Megosztás