Hírek

széchényi

Hamarosan befejeződik a TDM turizmusfejlesztési projektje

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft, 2015. április 30-án zárja az ÉAOP-2.1.3-12-2012-0010-es kódszámú, a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft, mint kiemelt gyógyhelyen működő TDM szervezet fejlesztése elnevezésű projektet. Folytatódik….

iranytu-verseny-2015

Kommunikációs díj Hajdúszoboszló image filmjének

A hajdúszoboszlói TDM szervezet által készített Hajdúszoboszló város 1 perces turisztikai image filmje kommunikációs díjazott lett a Turizmus Trend Iránytű elnevezésű kommunikációs versenyében. Hajdúszoboszló rövid videója a hirdetések kategóriában III. helyezést ért el. Folytatódik….

babavilag-logo

Hajdúszoboszló ismét a TV2 Babavilág című műsorában

Hajdúszoboszló gyógy és wellness kínálata már bemutatásra került a TV2 Babavilág műsorában, az április 18-ai adásban a fürdős melletti kikapcsolódás kerül a felvillantásra. Az adás a televízióban április 18-án 10.10 órától lesz látható az TV2-n. Folytatódik….

Kalandor-logo

Hajdúszoboszló a Kalandor-ban

Hajdúszoboszló gyógy és wellness kínálatának egy része kerül bemutatásra a Kalandor Turisztikai élménymagazin március 28-ai adásában az RTL Klub-on. A műsorban Hajdúszoboszló egyedi fürdőszolgáltatásai kerülnek bemutatásra, illetve kedvcsinálóként speciális wellness kezeléseket ajánlunk a testi-lelki feltöltődéshez. Folytatódik….

Egészség kalauz

Irány az egészség, irány Hajdúszoboszló!

Irány az egészség, irány Hajdúszoboszló!
Az Egészségkalauz TV március 22-ei adásában Hajdúszoboszló olyan szolgáltatásaival ismerkedhetsz meg, melyek segítik egészséged megőrzését. Folytatódik….

DSC01412-web

Hajdúszoboszló az osztrák piacon

Hajdúszoboszlón 2015.03.05-én Kovács Balázs a Magyar Turizmus Zrt Osztrák Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy a jövőben növekedjen az osztrák vendégéjszakák száma az üdülőhelyen. Folytatódik….

bocskai-muezum-logo-kicsi

Nőnapi ajándék a Bocskai Múzeumban

Március 8-án a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeum-ban is megajándékozzák a hölgy látogatókat a nemzetközi nőnap alkalmából! Látogasson el Ön is március 8-án a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeumban és tekintse meg a különböző témájú tárlatokat kedvezményes belépőjeggyel. Folytatódik….

balna-budapest-logo

Hajdúszoboszló és Hévíz közösen a Bálnában

Hajdúszoboszló és Hévíz ismét közösen kampányolt az Idegenvezetők Világnapja alkalmából tartott rendezvény negyedik napján Budapesten a Bálnában. A rendezvényen vasárnap kb. 4500 látogató vett részt, akik közül nagy volt az érdeklődés a hajdúszoboszlói és hévízi ajánlatok iránt. Folytatódik….

800x600_HSZ_szallas

Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz

Hajdúszoboszló és Hévíz egy közös marketing kampányt indítva invitálják a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket a kép fürdőhelyre. A kampányban hirdetett szállásajánlatokat foglalva +1 éjszaka szállás és egyéb +1 ajándékok várják a vendégeket. A közös szervezésű akció már el is indult a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezéssel, mely 2015. április 30-ig érvényes. Folytatódik….

mobil szauna rgb-web

Hogy kerül Hajdúszoboszló és Hévíz a Lánchíd lábához?

Hallott már a Duna-parton állomásozó Mobil Szaunáról?Most még inkább érdemes felkeresni! Hajdúszoboszló és Hévíz a két kiemelkedő hazai fürdőváros jóvoltából, hiszen február 09-15. között a Valyo Mobil Szaunából nemcsak Budapestet csodálhatja meg, hanem hajdúszoboszlói és hévízi kedvezményes ajánlatok és +1 ajándékok is várják, sőt egy wellness pihenést is nyerhet! Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!