Hírek

omega

A fürdőkomplexum teljes kapacitással üzemel

Befejeződött a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több ütemből álló fejlesztése. Utolsóként az omega medence átadására került sor, melyet már birtokba is vehettek a hajdúszoboszlói fürdőzők. Tehát már teljes kapacitással üzemel Európa legnagyobb fürdőkomplexuma új extrém és megújult szolgáltatásokkal. Folytatódik….

DSC08611

Ismerd meg Hajdúszoboszlót-study tour

Felfedezni való “kincsesdoboz”, Hajdúszoboszló kulturális öröksége. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. a helyi turizmusban dolgozó szakemberek részére szervezett szakmai programot július 11-én a helyi látnivalók személyes megismerésére. Folytatódik….

DSC08253-web

Animációs programok a Tourinform irodánál

A Hajdúszoboszlói Tourinform iroda a nyári főszezoni időszakban mini animációs programokkal várja a turistákat és a helyi lakosokat egyaránt. A délutáni órákban lévő programok változatosak, a zenés produkciók mellett a látogatók informálódhatnak Hajdúszoboszló kiemelt látnivalóiról, vagy akár kincskereső játékban is részt vehetnek. Folytatódik….

DSC08025

Magyar-lengyel barátság nap volt Hajdúszoboszlón

Június 27-én a magyar-lengyel barátság jegyében Szent László király ünnepén, emléktábla avatásra került sor a hajdúszoboszlói Szent László Római Katolikus Templomban. A rendezvény további részében ünnepi vonulás, koncert, hagyományőrző program várta a résztvevőket. Folytatódik….

Canopy Park Hajdúszoboszló

Új attrakció Hajdúszoboszlón

Új attrakció Hajdúszoboszlón. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett itt található most már Európa leghosszabb mesterséges canopy parkja is. A drótkötél pályák által kínált élmények a Hajdúszoboszló és Kaba között található Silver Major területén vehetik igénybe az érdeklődők. Folytatódik….

DSC07688

Lepkeház nyílt Hajdúszoboszlón

Lepkeház nyílt Hajdúszoboszlón, az alföldi fürdővárosban. A látványosság szezonálisan tart nyitva, ahol élő trópusi lepkék életének különböző pillanatait figyelhetik meg a látogatók. A lepkeház szezonban minden nap nyitva tart. Folytatódik….

aquapark

Csúszási akció a hajdúszoboszlói Aquaparkban

Csúszás akció a hajdúszoboszló Aquaparkban, két órás jeggyel veheted igénybe a szolgáltatásokat az új extrém Aquapark befejezésig! Akciós ajánlat Épül a hajdúszoboszlói extrém Aquapark, az új csúszdák átadásáig kedvezményes csúszási akcióval várja vendégeit a Hungarospa Zrt., a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum üzemeltetője. … Folytatódik….

DSC07583

Damjanovics Nebojsa Hajdúszoboszlón

Damjanovics Nebojsa Hajdúszoboszlón a Hotel Atlantisban tartott 2 napos online marketing tréninget a turisztikai szolgáltatóknak. A tréning a hajdúszoboszlói TDM tagjai számára ingyenes volt. Folytatódik….

DSC07527

Lengyel utaztatási szakemberek Hajdúszoboszlón

2014. június 03 és 05 között lengyel utazási irodák képviselői számára szervezett szakmai tanulmány utat Hajdúszoboszlóra, a Magyar Turizmus Zrt. Lengyel Külképviselete és a Hajdúszoboszlói TDM szervezet. A három nap során Hajdúszoboszló és a környék szolgáltatásaival, látnivalóival ismerkedtek meg a szakemberek. Folytatódik….

csarnok-500_20130408100253_96

Befejeződött a hajdúszoboszlói gyógyfürdő felújítása

2014. május 31.-től ismét látogathatóak a hajdúszoboszlói gyógyfürdő medencecsarnokában és a belső udvarban található gyógyvizes medencék. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!