Hírek

az_ev_furdoje_2015_logo

Az év fürdője a Hungarospa

Az idei évben első alkalommal megrendezett “Az Év Fürdője” online közönség szavazás győztese a Hungarospa Hajdúszoboszló lett. A versenyben 200 hazai fürdőre lehetett szavazni három kategóriában. Folytatódik….

DSC04900_web

Szakmai egyeztetés a szlovák piac változásairól

Hajdúszoboszlón 2015.09.18-án Renács Szilvia a Magyar Turizmus Zrt szlovák Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy tovább növekedjen a szlovák vendégéjszakák száma az üdülőhelyen, mely az idei évben is jelentős volt. Folytatódik….

csokolade

Sajtóközlemény-Hajdúszoboszló első kézműves csokoládé műhelye

Elindult Hajdúszoboszló első csokoládé manufaktúrája, ahol különböző fűszeres kézműves csokoládékat és töltött bonbonokat állítanak elő kiváló minőségű belga csokoládé és első osztályú alapanyagok felhasználásával, csupa természetes alap-anyagból, mesterséges anyagok és tartósítószer hozzáadása nélkül. Folytatódik….

Nekedisjar

A Turisztikai szolgáltatók összefogtak egy diák segítésére!

A város turisztikai szolgáltatói a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit kft felhívására fogtak össze, hogy segítsenek a Tourinformban szakmai gyakorlatát töltő diáknak. Folytatódik….

kamionos-talalkozo

Ismét a kamionosok fővárosa lesz Hajdúszoboszló

Az idei évben 4. alkalommal rendezik meg Hajdúszoboszlón az Országos Kamionos Találkozót Hajdúszoboszlón. Az országos rendezvény ebben az évben 2015. augusztus 20-23. között kerül megrendezésre, fő helyszíne a hajdúszoboszlói repülőtér lesz. Folytatódik….

az_ev_furdoje_2015_logo

Legyen a Hungarospa Hajdúszoboszló az év fürdője!

Szavazz az év fürdője verseny keretében a Hungarospa Hajdúszoboszló-ra, hogy Európa legnagyobb fürdőkomplexuma legyen a győztes e kategóriában. Szavazz és nyerj wellness hétvégét! Folytatódik….

Hajdúság Szépe

Szépségválasztás a hajdúszoboszlói strandon

A Hungarospa születésnapi programjai között Hajdúság Szépe” választás és “Miss Alpok Adria” megyei döntő lesz 2015. július 25-én 15 órától a Hajdúszoboszlói strandon! Folytatódik….

tourinform_hirlevel

Mini animációkkal vár a helyi Tourinform iroda

A nyári főszezonban mini animációs programok várnak minden érdeklődőt, a Hajdúszoboszlói Tourinform irodánál az esti órákban. A programokról részletesen hírünkre kattintva tájékozódhatsz. Folytatódik….

_MG_0186

Hajdúszoboszló “úton-útfélen” a sajtóban

A nyári fürdőszezon beköszöntével, több online és offline médiában is olvashattunk cikket, illetve a televízióban is láthattunk felvételeket Hajdúszoboszlóról Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyéről. Folytatódik….

nincs kép

Mozizz szabadtéren Hajdúszoboszlón

Ismét lehet mozizni Hajdúszoboszlón, nemcsak a fedett Bocskai Moziban, hanem a mellette található Kert moziban is, hiszen június 18-án és 25-én újra megnyitja kapuit a látogatók előtt. Hajdúszoboszlón a szabadtéri moziban a fenti két időpontban 21.30 órai kezdéssel vetítik a filmeket. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!