Hírek

nincs kép

Mozizz szabadtéren Hajdúszoboszlón

Ismét lehet mozizni Hajdúszoboszlón, nemcsak a fedett Bocskai Moziban, hanem a mellette található Kert moziban is, hiszen június 18-án és 25-én újra megnyitja kapuit a látogatók előtt. Hajdúszoboszlón a szabadtéri moziban a fenti két időpontban 21.30 órai kezdéssel vetítik a filmeket. Folytatódik….

bocskai-muezum-logo-kicsi

Múzeumok éjszakája a Bocskai Múzeumban

Június 20-án szombaton egész estés programokkal várja látogatóit a Bocskai Múzeum a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat keretében Hajdúszoboszlón. A programok központi helyszíne idén a Bocskai utca 14. szám alatti, Nemzetközi Modern Múzeum és Rácz György Emlékház lesz. Kiállítás megnyitó, édességvásár és egyéb programok is várják az érdeklődőket. Folytatódik….

wellness global day

Wellness Világnap Hajdúszoboszlón is

A Wellness Világnap alkalmából Hajdúszoboszlón is programok várnak rád június 13-án Európa legnagyobb fürdőkomplexumában! Mondjon “igen”-t 2015. június 13-án az egészség és wellness ünnepére! A Wellness Világnapja azon a nagyon egyszerű feltételezésen alapszik, hogy akár csak egy napra is, de érdemes figyelmet fordítani az egészségesebb életstílus gyakorlására. Folytatódik….

VMGY_multi

Díjazott városi marketing

Rangos szakmai elismerést kapott Hajdúszoboszló külső kommunikációs marketing tevékenysége. A “Városmarketing Gyémánt Díj” védjegyet használhatja ezentúl a fürdőváros. Folytatódik….

hungarospa gyereknap-web

Gyereknap a Hungarospa strandfürdőjében

Május 31-én vasárnap gyermek nap alkalmából a hajdúszoboszlói strandfürdőben kedvezményes belépés és változatos programok várják a gyermeket. Gyermeknap alkalmából a Hajdúszoboszlói Hungarospa Zrt. egész nap programokat biztosít a gyermekeknek a strandfürdő, rossz idő esetén az Aqua-Palace élményfürdő területén. Részletes program Folytatódik….

dino-mozi

Ismét megnyitotta kapuit a Bocskai Mozi Hajdúszoboszlón

Ismét lehet mozizni Hajdúszoboszlón, a Bocskai Mozi minden héten csütörtökön várja a közönséget. Hajdúszoboszlón minden csütörtökön két alkalommal 17.00 és 19.00 órai kezdéssel vetítik a filmeket, melyek között 3D élményekre is számíthatnak az érdeklődők. Folytatódik….

aquapark

Dupla csúszás akció a hajdúszoboszlói Aquaparkban

Hajdúszoboszlón itt a strandnyitás ideje, de a strandolás élményei mellett még az Aquapark-ban is “dupla csúszás akció” vár, ha a májusi hétvégéken itt pihensz. Szombaton és vasárnap 12.00-16.00 közötti órákban 2 órás belépő áráért 4 órán keresztül csúszdázhatsz. Folytatódik….

széchényi

Hamarosan befejeződik a TDM turizmusfejlesztési projektje

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft, 2015. április 30-án zárja az ÉAOP-2.1.3-12-2012-0010-es kódszámú, a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft, mint kiemelt gyógyhelyen működő TDM szervezet fejlesztése elnevezésű projektet. Folytatódik….

iranytu-verseny-2015

Kommunikációs díj Hajdúszoboszló image filmjének

A hajdúszoboszlói TDM szervezet által készített Hajdúszoboszló város 1 perces turisztikai image filmje kommunikációs díjazott lett a Turizmus Trend Iránytű elnevezésű kommunikációs versenyében. Hajdúszoboszló rövid videója a hirdetések kategóriában III. helyezést ért el. Folytatódik….

babavilag-logo

Hajdúszoboszló ismét a TV2 Babavilág című műsorában

Hajdúszoboszló gyógy és wellness kínálata már bemutatásra került a TV2 Babavilág műsorában, az április 18-ai adásban a fürdős melletti kikapcsolódás kerül a felvillantásra. Az adás a televízióban április 18-án 10.10 órától lesz látható az TV2-n. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!