Hírek

hajduszoboszlo-strand

Május 1-ei strandnyitás Hajdúszoboszlón

2014. május 1-én nyit a szabadtéri strandfürdő Hajdúszoboszlón. A strandfürdő területén a tradicionális rész medencéit használhatják a május 1-ei hosszú hétvégén a fürdőzők. A nyitás napján este ingyenes Hungarospa strandnyitó parti várja az érdeklődőket a mediterrán tengerpart hajószínpadán. Folytatódik….

DSC06370

Hajdúszoboszló az orosz és egyéb keleti piacokon

A hajdúszoboszlói TDM szervezet az elsődleges külföldi piacok alaposabb feltérképezése és ottani lehetőségek maximális kihasználása érdekében szervezett tájékoztató sorozat keretében második alkalommal Szegedi Andrea és Aranyossy Mihány a Magyar Turizmus Zrt. egykori orosz külképviseleti vezetői informálták a tagokat. Folytatódik….

DSC06361

Hajdúszoboszlói TDM workshop az ukrán vendégéjszakák növelésért

A hajdúszoboszlói TDM szervezet az elsődleges külföldi piacok alaposabb feltérképezése és ottani lehetőségek maximális kihasználása érdekében egy tájékoztató sorozat szervezésébe kezdett tagja részére. Az első alkalommal Kabish Svetlana a Magyar Turizmus Zrt. Ukrán külképviseleti vezető érkezett Hajdúszoboszlóra a tagok tájékoztatására. Folytatódik….

Kép0308

A hajdúszoboszlói TDM ismét szakmai kirándulást szervezett

A hajdúszoboszlói TDM szervezet április 10-én Máriapócs-Nyírbátor turisztikai értékeinek megismerésére szakmai tanulmányutat szervezett a helyi turisztikai szereplők részére. A kirándulás célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a két település látnivalóit és a későbbiekben saját élményeikről tudjanak beszámolni, tovább ajánlani a kirándulást. Folytatódik….

dij-2014

Kommunikációs verseny díjazottja a hajduszoboszlo.hu oldal

A www.hajduszoboszlo.hu Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai weboldala a Turizmus Trend idei Iránytű kommunikációs versenyén a közönség véleménye alapján aranyérmet, míg a zsűri döntése szerint ezüstérmet kapott. Folytatódik….

deocashing

DEocaching 2014 – Nemzetközi geocaching fesztivál és verseny Hajdúszoboszlón

A geocaching, egy úgynevezett okos mobiltelefonnal végzett kincskereső túra. 2000-től lett ismert ez a játékos családi program, melyen QR-kódok segítségével az elrejtett geoládák megtalálása a cél. Viszont a rejtekek pontos helyét szellemes álcázások és/vagy furfangos rejtvények védik. Folytatódik….

okos qr kod

Hajdúszoboszlói okos fejlesztések

Új reszponzív, mobilra optimalizált módon elérhető 2014-től a www.hajduszoboszlo.hu weboldal. Hajdúszoboszló turisztikai kiadványain szereplő okos QR-kódok segítségével friss információk érhetőek el, rendezvényekről, akciókról. További mobil alkalmazásként pocketguide túraútvonalak, facebook-os játékok és SMS kampányok informálják és szórakoztatják a Hajdúszoboszló iránt érdeklődőket. Folytatódik….

stat_2014_4

Milliomos Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszlón 2013-ban a turisták 1.013.809 vendégéjszakát töltöttek el. A tavalyi év turisztikai eredményei számokban azt mutatják, hogy emelkedett mind a belföldi mind a külföldi turisták száma az Alföldi fürdővárosban. A külföldi országok közül a kiemelt küldőterületek, Lengyelország, Románia és Németország. Folytatódik….

Playmobile

40 éves a Playmobil!

Az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében szervezett kiállításon a muzeális darabok megtekintésén túl a látogatók ki is próbálhatják a Playmobil-játékokat! Folytatódik….

rajz

Rajzpályázat

A hajdúszoboszlói “Az én varázsszőnyegem” rajzpályázat, a helyi óvodák és általános iskolák diákjai számára ad lehetőségek a kreativitásuk kifejezésére. A gyermekek rajzain szőnyeggel kapcsolatos átélt pillanatok, élmények megörökítése a feladat. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!