Hírek

Kalandor-logo

Hajdúszoboszló a Kalandor-ban

Hajdúszoboszló gyógy és wellness kínálatának egy része kerül bemutatásra a Kalandor Turisztikai élménymagazin március 28-ai adásában az RTL Klub-on. A műsorban Hajdúszoboszló egyedi fürdőszolgáltatásai kerülnek bemutatásra, illetve kedvcsinálóként speciális wellness kezeléseket ajánlunk a testi-lelki feltöltődéshez. Folytatódik….

Egészség kalauz

Irány az egészség, irány Hajdúszoboszló!

Irány az egészség, irány Hajdúszoboszló!
Az Egészségkalauz TV március 22-ei adásában Hajdúszoboszló olyan szolgáltatásaival ismerkedhetsz meg, melyek segítik egészséged megőrzését. Folytatódik….

DSC01412-web

Hajdúszoboszló az osztrák piacon

Hajdúszoboszlón 2015.03.05-én Kovács Balázs a Magyar Turizmus Zrt Osztrák Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy a jövőben növekedjen az osztrák vendégéjszakák száma az üdülőhelyen. Folytatódik….

bocskai-muezum-logo-kicsi

Nőnapi ajándék a Bocskai Múzeumban

Március 8-án a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeum-ban is megajándékozzák a hölgy látogatókat a nemzetközi nőnap alkalmából! Látogasson el Ön is március 8-án a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeumban és tekintse meg a különböző témájú tárlatokat kedvezményes belépőjeggyel. Folytatódik….

balna-budapest-logo

Hajdúszoboszló és Hévíz közösen a Bálnában

Hajdúszoboszló és Hévíz ismét közösen kampányolt az Idegenvezetők Világnapja alkalmából tartott rendezvény negyedik napján Budapesten a Bálnában. A rendezvényen vasárnap kb. 4500 látogató vett részt, akik közül nagy volt az érdeklődés a hajdúszoboszlói és hévízi ajánlatok iránt. Folytatódik….

800x600_HSZ_szallas

Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz

Hajdúszoboszló és Hévíz egy közös marketing kampányt indítva invitálják a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket a kép fürdőhelyre. A kampányban hirdetett szállásajánlatokat foglalva +1 éjszaka szállás és egyéb +1 ajándékok várják a vendégeket. A közös szervezésű akció már el is indult a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezéssel, mely 2015. április 30-ig érvényes. Folytatódik….

mobil szauna rgb-web

Hogy kerül Hajdúszoboszló és Hévíz a Lánchíd lábához?

Hallott már a Duna-parton állomásozó Mobil Szaunáról?Most még inkább érdemes felkeresni! Hajdúszoboszló és Hévíz a két kiemelkedő hazai fürdőváros jóvoltából, hiszen február 09-15. között a Valyo Mobil Szaunából nemcsak Budapestet csodálhatja meg, hanem hajdúszoboszlói és hévízi kedvezményes ajánlatok és +1 ajándékok is várják, sőt egy wellness pihenést is nyerhet! Folytatódik….

Hungarospa Hajdúszoboszló

Téli horgászási lehetőség a hajdúszoboszlói strandon

A téli időszak a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén horgászási lehetőség biztosított a strandon található “csónakázó tónál”. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. területén lévő „Csónakázó tó” 53 kialakított horgászhelyével és páratlan halállományával, kiváló hely a horgászok számára a téli időszakban. A napi jegy 1000.-Ft/ fő. Folytatódik….

aqua-palace

Szauna szolgáltatás ajándékba az Aqua-Palace-ban

A hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben 2015.01.12-03.06. között a vendégek részére a Hungarospa Zrt térítésmentesen biztosítja a szauna szolgáltatást. Folytatódik….

Kerékpárosbarát munkahely kiskép

Kerékpárosbarát a hajdúszoboszlói TDM szervezet

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. kerékpárosbarát munkahely lett 2014-ben, mely címet egy évig viselheti a szervezet. A Kerékpárosbarát Település és Munkahely elismerő címek idei díjátadó rendezvénye 2014. november 21-én, Balatonkenesén került megrendezésre. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!