Hírek

aqua-palace

Szauna szolgáltatás ajándékba az Aqua-Palace-ban

A hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben 2015.01.12-03.06. között a vendégek részére a Hungarospa Zrt térítésmentesen biztosítja a szauna szolgáltatást. Folytatódik….

Kerékpárosbarát munkahely kiskép

Kerékpárosbarát a hajdúszoboszlói TDM szervezet

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. kerékpárosbarát munkahely lett 2014-ben, mely címet egy évig viselheti a szervezet. A Kerékpárosbarát Település és Munkahely elismerő címek idei díjátadó rendezvénye 2014. november 21-én, Balatonkenesén került megrendezésre. Folytatódik….

aqua-palace

Aqua-Palace leállás novemberben

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő 2014. november 17-től november 21-ig zárva tart. A fedett élményfürdő üzemeltetője a Hungarospa Zrt. az éves szokásos karbantartás és a jogszabályban előírt vízcseréket végzi el ezen időszak alatt. Folytatódik….

DSC00268

Debreceni szakmai kiránduláson vettek részt a TDM tagok

A hajdúszoboszlói TDM szervezet ismét szakmai kirándulást szervezett tagjai részére. 2014. október 17-én a tagok Debrecen turisztikai látnivalóival ismerkedhettek meg. A kirándulás célja A TDM szervezet a kirándulást abból a célból szervezte, hogy a hajdúszoboszlói turizmusban dolgozó szakemberek és szálláshelyet … Folytatódik….

muzeumok-őszi-fesztiválja

Őszi Örökség Napok a Bocskai Múzeumban

Az őszi múzeumok fesztiválja keretében három alkalomból álló Őszi Örökség Napok elnevezésű rendezvénysorozat indul a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeumban. A rendezvényen a helyi kultúra, a hagyományok és a gasztronóma kerül középpontba. Folytatódik….

kerekpar-kolcsonzes

Minőségi turizmusfejlesztés Hajdúszoboszlón

Minőségi turizmus fejlesztés valósul meg Hajdúszoboszlón az ÉAOP-2.1.3-12.2012-0010-es számú projekt kivitelezése során a helyi TDM szervezet koordinálásával. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft., 2014. nyári időszakában tovább folytatja a turizmus élénkítését szolgáló fejlesztési projekt megvalósítását. Folytatódik….

10541967_537886789645733_364465235763675622_n

Elkészült a fürdőváros egyedi társasjátéka

Elkészül a “Ki csobban a végén!”-elnevezésű egyedi hajdúszoboszlói társasjáték, mely az egész család számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál az itt töltött napok, vagy az üdülés végén otthon is. A játék megvásárolható a hajdúszoboszlói Tourinform irodában. Folytatódik….

nm_news78

Hajdú hagyományainkra emlékezünk

A lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 408. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi programok várják az érdeklődőket Hajdúszoboszló városközpontjában. A rendezvény a városközpontban a Hősök terén koszorúzással és ünnepi köszöntővel és műsorral kezdődik, majd esti emlékezéssel folytatódik. Folytatódik….

herendi

Herendi kiállítás Hajdúszoboszlón

“Herendmisztérium” címen időszaki kiállítás nyílt a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeumban. A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. különleges gyűjteményét három hónapig láthatja a fürdőváros közönsége. A kiállítás 2014. augusztus 8. és október 31. között látogatható a Bocskai István Múzeumban (Hajdúszoboszló, Bocskai u. 12.).
Folytatódik….

MODEM

Karneváli hét a MODEM-ben

A Karneváli Héten a MODEM is bőséges programkínálattal várja a látogatókat. Lesz itt rendhagyó múzeumpedagógiai sorozat, ingyenes családi délelőtt, valamint szórakoztató koncertek is a múzeum belső kertjében. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!