Hírek

muzeumok-őszi-fesztiválja

Őszi Örökség Napok a Bocskai Múzeumban

Az őszi múzeumok fesztiválja keretében három alkalomból álló Őszi Örökség Napok elnevezésű rendezvénysorozat indul a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeumban. A rendezvényen a helyi kultúra, a hagyományok és a gasztronóma kerül középpontba. Folytatódik….

kerekpar-kolcsonzes

Minőségi turizmusfejlesztés Hajdúszoboszlón

Minőségi turizmus fejlesztés valósul meg Hajdúszoboszlón az ÉAOP-2.1.3-12.2012-0010-es számú projekt kivitelezése során a helyi TDM szervezet koordinálásával. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft., 2014. nyári időszakában tovább folytatja a turizmus élénkítését szolgáló fejlesztési projekt megvalósítását. Folytatódik….

10541967_537886789645733_364465235763675622_n

Elkészült a fürdőváros egyedi társasjátéka

Elkészül a “Ki csobban a végén!”-elnevezésű egyedi hajdúszoboszlói társasjáték, mely az egész család számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál az itt töltött napok, vagy az üdülés végén otthon is. A játék megvásárolható a hajdúszoboszlói Tourinform irodában. Folytatódik….

nm_news78

Hajdú hagyományainkra emlékezünk

A lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 408. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi programok várják az érdeklődőket Hajdúszoboszló városközpontjában. A rendezvény a városközpontban a Hősök terén koszorúzással és ünnepi köszöntővel és műsorral kezdődik, majd esti emlékezéssel folytatódik. Folytatódik….

herendi

Herendi kiállítás Hajdúszoboszlón

“Herendmisztérium” címen időszaki kiállítás nyílt a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeumban. A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. különleges gyűjteményét három hónapig láthatja a fürdőváros közönsége. A kiállítás 2014. augusztus 8. és október 31. között látogatható a Bocskai István Múzeumban (Hajdúszoboszló, Bocskai u. 12.).
Folytatódik….

MODEM

Karneváli hét a MODEM-ben

A Karneváli Héten a MODEM is bőséges programkínálattal várja a látogatókat. Lesz itt rendhagyó múzeumpedagógiai sorozat, ingyenes családi délelőtt, valamint szórakoztató koncertek is a múzeum belső kertjében. Folytatódik….

Strandok ejszakaja

Strandok éjszakája Hajdúszoboszlón

Ismét strandok éjszakája rendezvény lesz a hajdúszoboszlói szabadtéri strandon. Augusztus 1-én 21.00-tól programokkal színesített fürdőzés várja az érdeklődőket. Folytatódik….

omega

A fürdőkomplexum teljes kapacitással üzemel

Befejeződött a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több ütemből álló fejlesztése. Utolsóként az omega medence átadására került sor, melyet már birtokba is vehettek a hajdúszoboszlói fürdőzők. Tehát már teljes kapacitással üzemel Európa legnagyobb fürdőkomplexuma új extrém és megújult szolgáltatásokkal. Folytatódik….

DSC08611

Ismerd meg Hajdúszoboszlót-study tour

Felfedezni való “kincsesdoboz”, Hajdúszoboszló kulturális öröksége. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. a helyi turizmusban dolgozó szakemberek részére szervezett szakmai programot július 11-én a helyi látnivalók személyes megismerésére. Folytatódik….

DSC08253-web

Animációs programok a Tourinform irodánál

A Hajdúszoboszlói Tourinform iroda a nyári főszezoni időszakban mini animációs programokkal várja a turistákat és a helyi lakosokat egyaránt. A délutáni órákban lévő programok változatosak, a zenés produkciók mellett a látogatók informálódhatnak Hajdúszoboszló kiemelt látnivalóiról, vagy akár kincskereső játékban is részt vehetnek. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!