Hírek

10541967_537886789645733_364465235763675622_n

Elkészült a fürdőváros egyedi társasjátéka

Elkészül a “Ki csobban a végén!”-elnevezésű egyedi hajdúszoboszlói társasjáték, mely az egész család számára kiváló kikapcsolódási lehetőséget kínál az itt töltött napok, vagy az üdülés végén otthon is. A játék megvásárolható a hajdúszoboszlói Tourinform irodában. Folytatódik….

nm_news78

Hajdú hagyományainkra emlékezünk

A lovashajdúk Szoboszlóra telepítésének 408. évfordulója alkalmából rendezett ünnepi programok várják az érdeklődőket Hajdúszoboszló városközpontjában. A rendezvény a városközpontban a Hősök terén koszorúzással és ünnepi köszöntővel és műsorral kezdődik, majd esti emlékezéssel folytatódik. Folytatódik….

herendi

Herendi kiállítás Hajdúszoboszlón

“Herendmisztérium” címen időszaki kiállítás nyílt a hajdúszoboszlói Bocskai István Múzeumban. A Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. különleges gyűjteményét három hónapig láthatja a fürdőváros közönsége. A kiállítás 2014. augusztus 8. és október 31. között látogatható a Bocskai István Múzeumban (Hajdúszoboszló, Bocskai u. 12.).
Folytatódik….

MODEM

Karneváli hét a MODEM-ben

A Karneváli Héten a MODEM is bőséges programkínálattal várja a látogatókat. Lesz itt rendhagyó múzeumpedagógiai sorozat, ingyenes családi délelőtt, valamint szórakoztató koncertek is a múzeum belső kertjében. Folytatódik….

Strandok ejszakaja

Strandok éjszakája Hajdúszoboszlón

Ismét strandok éjszakája rendezvény lesz a hajdúszoboszlói szabadtéri strandon. Augusztus 1-én 21.00-tól programokkal színesített fürdőzés várja az érdeklődőket. Folytatódik….

omega

A fürdőkomplexum teljes kapacitással üzemel

Befejeződött a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum több ütemből álló fejlesztése. Utolsóként az omega medence átadására került sor, melyet már birtokba is vehettek a hajdúszoboszlói fürdőzők. Tehát már teljes kapacitással üzemel Európa legnagyobb fürdőkomplexuma új extrém és megújult szolgáltatásokkal. Folytatódik….

DSC08611

Ismerd meg Hajdúszoboszlót-study tour

Felfedezni való “kincsesdoboz”, Hajdúszoboszló kulturális öröksége. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. a helyi turizmusban dolgozó szakemberek részére szervezett szakmai programot július 11-én a helyi látnivalók személyes megismerésére. Folytatódik….

DSC08253-web

Animációs programok a Tourinform irodánál

A Hajdúszoboszlói Tourinform iroda a nyári főszezoni időszakban mini animációs programokkal várja a turistákat és a helyi lakosokat egyaránt. A délutáni órákban lévő programok változatosak, a zenés produkciók mellett a látogatók informálódhatnak Hajdúszoboszló kiemelt látnivalóiról, vagy akár kincskereső játékban is részt vehetnek. Folytatódik….

DSC08025

Magyar-lengyel barátság nap volt Hajdúszoboszlón

Június 27-én a magyar-lengyel barátság jegyében Szent László király ünnepén, emléktábla avatásra került sor a hajdúszoboszlói Szent László Római Katolikus Templomban. A rendezvény további részében ünnepi vonulás, koncert, hagyományőrző program várta a résztvevőket. Folytatódik….

Canopy Park Hajdúszoboszló

Új attrakció Hajdúszoboszlón

Új attrakció Hajdúszoboszlón. Európa legnagyobb fürdőkomplexuma mellett itt található most már Európa leghosszabb mesterséges canopy parkja is. A drótkötél pályák által kínált élmények a Hajdúszoboszló és Kaba között található Silver Major területén vehetik igénybe az érdeklődők. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!