Hírek

Nekedisjar

A Turisztikai szolgáltatók összefogtak egy diák segítésére!

A város turisztikai szolgáltatói a Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit kft felhívására fogtak össze, hogy segítsenek a Tourinformban szakmai gyakorlatát töltő diáknak. Folytatódik….

kamionos-talalkozo

Ismét a kamionosok fővárosa lesz Hajdúszoboszló

Az idei évben 4. alkalommal rendezik meg Hajdúszoboszlón az Országos Kamionos Találkozót Hajdúszoboszlón. Az országos rendezvény ebben az évben 2015. augusztus 20-23. között kerül megrendezésre, fő helyszíne a hajdúszoboszlói repülőtér lesz. Folytatódik….

az_ev_furdoje_2015_logo

Legyen a Hungarospa Hajdúszoboszló az év fürdője!

Szavazz az év fürdője verseny keretében a Hungarospa Hajdúszoboszló-ra, hogy Európa legnagyobb fürdőkomplexuma legyen a győztes e kategóriában. Szavazz és nyerj wellness hétvégét! Folytatódik….

Hajdúság Szépe

Szépségválasztás a hajdúszoboszlói strandon

A Hungarospa születésnapi programjai között Hajdúság Szépe” választás és “Miss Alpok Adria” megyei döntő lesz 2015. július 25-én 15 órától a Hajdúszoboszlói strandon! Folytatódik….

tourinform_hirlevel

Mini animációkkal vár a helyi Tourinform iroda

A nyári főszezonban mini animációs programok várnak minden érdeklődőt, a Hajdúszoboszlói Tourinform irodánál az esti órákban. A programokról részletesen hírünkre kattintva tájékozódhatsz. Folytatódik….

_MG_0186

Hajdúszoboszló “úton-útfélen” a sajtóban

A nyári fürdőszezon beköszöntével, több online és offline médiában is olvashattunk cikket, illetve a televízióban is láthattunk felvételeket Hajdúszoboszlóról Magyarország egyik legkedveltebb üdülőhelyéről. Folytatódik….

nincs kép

Mozizz szabadtéren Hajdúszoboszlón

Ismét lehet mozizni Hajdúszoboszlón, nemcsak a fedett Bocskai Moziban, hanem a mellette található Kert moziban is, hiszen június 18-án és 25-én újra megnyitja kapuit a látogatók előtt. Hajdúszoboszlón a szabadtéri moziban a fenti két időpontban 21.30 órai kezdéssel vetítik a filmeket. Folytatódik….

bocskai-muezum-logo-kicsi

Múzeumok éjszakája a Bocskai Múzeumban

Június 20-án szombaton egész estés programokkal várja látogatóit a Bocskai Múzeum a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozat keretében Hajdúszoboszlón. A programok központi helyszíne idén a Bocskai utca 14. szám alatti, Nemzetközi Modern Múzeum és Rácz György Emlékház lesz. Kiállítás megnyitó, édességvásár és egyéb programok is várják az érdeklődőket. Folytatódik….

wellness global day

Wellness Világnap Hajdúszoboszlón is

A Wellness Világnap alkalmából Hajdúszoboszlón is programok várnak rád június 13-án Európa legnagyobb fürdőkomplexumában! Mondjon “igen”-t 2015. június 13-án az egészség és wellness ünnepére! A Wellness Világnapja azon a nagyon egyszerű feltételezésen alapszik, hogy akár csak egy napra is, de érdemes figyelmet fordítani az egészségesebb életstílus gyakorlására. Folytatódik….

VMGY_multi

Díjazott városi marketing

Rangos szakmai elismerést kapott Hajdúszoboszló külső kommunikációs marketing tevékenysége. A “Városmarketing Gyémánt Díj” védjegyet használhatja ezentúl a fürdőváros. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!