Hírek

DSC06361

Hajdúszoboszlói TDM workshop az ukrán vendégéjszakák növelésért

Hajdúszoboszlón 2014.04.14-én Kabish Svetlana a Magyar Turizmus Zrt Ukrán Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy a jövőben növekedjen az ukrán vendégéjszakák száma az üdülőhelyen. A hajdúszoboszlói TDM szervezet … Folytatódik….

Kép0308

A hajdúszoboszlói TDM ismét szakmai kirándulást szervezett

A hajdúszoboszlói TDM szervezet április 10-én Máriapócs-Nyírbátor turisztikai értékeinek megismerésére szakmai tanulmányutat szervezett a helyi turisztikai szereplők részére. A kirándulás célja az volt, hogy a résztvevők megismerjék a két település látnivalóit és a későbbiekben saját élményeikről tudjanak beszámolni, tovább ajánlani a kirándulást. Folytatódik….

dij-2014

Kommunikációs verseny díjazottja a hajduszoboszlo.hu oldal

A www.hajduszoboszlo.hu Hajdúszoboszló hivatalos turisztikai weboldala a Turizmus Trend idei Iránytű kommunikációs versenyén a közönség véleménye alapján aranyérmet, míg a zsűri döntése szerint ezüstérmet kapott. Folytatódik….

deocashing

DEocaching 2014 – Nemzetközi geocaching fesztivál és verseny Hajdúszoboszlón

A geocaching, egy úgynevezett okos mobiltelefonnal végzett kincskereső túra. 2000-től lett ismert ez a játékos családi program, melyen QR-kódok segítségével az elrejtett geoládák megtalálása a cél. Viszont a rejtekek pontos helyét szellemes álcázások és/vagy furfangos rejtvények védik. Folytatódik….

okos qr kod

Hajdúszoboszlói okos fejlesztések

Új reszponzív, mobilra optimalizált módon elérhető 2014-től a www.hajduszoboszlo.hu weboldal. Hajdúszoboszló turisztikai kiadványain szereplő okos QR-kódok segítségével friss információk érhetőek el, rendezvényekről, akciókról. További mobil alkalmazásként pocketguide túraútvonalak, facebook-os játékok és SMS kampányok informálják és szórakoztatják a Hajdúszoboszló iránt érdeklődőket. Folytatódik….

stat_2014_4

Milliomos Hajdúszoboszló!

Hajdúszoboszlón 2013-ban a turisták 1.013.809 vendégéjszakát töltöttek el. A tavalyi év turisztikai eredményei számokban azt mutatják, hogy emelkedett mind a belföldi mind a külföldi turisták száma az Alföldi fürdővárosban. A külföldi országok közül a kiemelt küldőterületek, Lengyelország, Románia és Németország. Folytatódik….

Playmobile

40 éves a Playmobil!

Az Aqua-Palace élményfürdő Szörf épületében szervezett kiállításon a muzeális darabok megtekintésén túl a látogatók ki is próbálhatják a Playmobil-játékokat! Folytatódik….

rajz

Rajzpályázat

A hajdúszoboszlói “Az én varázsszőnyegem” rajzpályázat, a helyi óvodák és általános iskolák diákjai számára ad lehetőségek a kreativitásuk kifejezésére. A gyermekek rajzain szőnyeggel kapcsolatos átélt pillanatok, élmények megörökítése a feladat. Folytatódik….

Karácsony_jegyajanlo

Karácsonyi jegyajánló

Vásárolja meg jegyét a hajdúszoboszlói Tourinform irodában.
Aktuális jegykínálatunkban a Tankcsapda, a Hónaljmirigy koncert, a Rómeó és Július musical és a Lord of The Dance események szerepelnek. Folytatódik….

Mikulás

Hajdúszoboszlóra költözik a Mikulás

Az alföldi fürdővárosba két napos látogatásra érkezik a Mikulás.
Meglepetés programok, ajándékok és még sok-sok egyéb meglepetés várja a gyermekeket és szüleiket egyaránt a program több helyszínén is. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!