Hírek

balna-budapest-logo

Hajdúszoboszló és Hévíz közösen a Bálnában

Hajdúszoboszló és Hévíz ismét közösen kampányolt az Idegenvezetők Világnapja alkalmából tartott rendezvény negyedik napján Budapesten a Bálnában. A rendezvényen vasárnap kb. 4500 látogató vett részt, akik közül nagy volt az érdeklődés a hajdúszoboszlói és hévízi ajánlatok iránt. Folytatódik….

800x600_HSZ_szallas

Új hullámokon Hajdúszoboszló és Hévíz

Hajdúszoboszló és Hévíz egy közös marketing kampányt indítva invitálják a fürdőzni és kikapcsolódni vágyó vendégeket a kép fürdőhelyre. A kampányban hirdetett szállásajánlatokat foglalva +1 éjszaka szállás és egyéb +1 ajándékok várják a vendégeket. A közös szervezésű akció már el is indult a 3+1 akció, indul a fürdő szezon elnevezéssel, mely 2015. április 30-ig érvényes. Folytatódik….

mobil szauna rgb-web

Hogy kerül Hajdúszoboszló és Hévíz a Lánchíd lábához?

Hallott már a Duna-parton állomásozó Mobil Szaunáról?Most még inkább érdemes felkeresni! Hajdúszoboszló és Hévíz a két kiemelkedő hazai fürdőváros jóvoltából, hiszen február 09-15. között a Valyo Mobil Szaunából nemcsak Budapestet csodálhatja meg, hanem hajdúszoboszlói és hévízi kedvezményes ajánlatok és +1 ajándékok is várják, sőt egy wellness pihenést is nyerhet! Folytatódik….

Hungarospa Hajdúszoboszló

Téli horgászási lehetőség a hajdúszoboszlói strandon

A téli időszak a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén horgászási lehetőség biztosított a strandon található “csónakázó tónál”. A Hungarospa Hajdúszoboszlói Zrt. területén lévő „Csónakázó tó” 53 kialakított horgászhelyével és páratlan halállományával, kiváló hely a horgászok számára a téli időszakban. A napi jegy 1000.-Ft/ fő. Folytatódik….

aqua-palace

Szauna szolgáltatás ajándékba az Aqua-Palace-ban

A hajdúszoboszlói fedett élményfürdőben 2015.01.12-03.06. között a vendégek részére a Hungarospa Zrt térítésmentesen biztosítja a szauna szolgáltatást. Folytatódik….

Kerékpárosbarát munkahely kiskép

Kerékpárosbarát a hajdúszoboszlói TDM szervezet

A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft. kerékpárosbarát munkahely lett 2014-ben, mely címet egy évig viselheti a szervezet. A Kerékpárosbarát Település és Munkahely elismerő címek idei díjátadó rendezvénye 2014. november 21-én, Balatonkenesén került megrendezésre. Folytatódik….

aqua-palace

Aqua-Palace leállás novemberben

A hajdúszoboszlói Aqua-Palace fedett élményfürdő 2014. november 17-től november 21-ig zárva tart. A fedett élményfürdő üzemeltetője a Hungarospa Zrt. az éves szokásos karbantartás és a jogszabályban előírt vízcseréket végzi el ezen időszak alatt. Folytatódik….

DSC00268

Debreceni szakmai kiránduláson vettek részt a TDM tagok

A hajdúszoboszlói TDM szervezet ismét szakmai kirándulást szervezett tagjai részére. 2014. október 17-én a tagok Debrecen turisztikai látnivalóival ismerkedhettek meg. A kirándulás célja A TDM szervezet a kirándulást abból a célból szervezte, hogy a hajdúszoboszlói turizmusban dolgozó szakemberek és szálláshelyet … Folytatódik….

muzeumok-őszi-fesztiválja

Őszi Örökség Napok a Bocskai Múzeumban

Az őszi múzeumok fesztiválja keretében három alkalomból álló Őszi Örökség Napok elnevezésű rendezvénysorozat indul a hajdúszoboszlói Bocskai Múzeumban. A rendezvényen a helyi kultúra, a hagyományok és a gasztronóma kerül középpontba. Folytatódik….

kerekpar-kolcsonzes

Minőségi turizmusfejlesztés Hajdúszoboszlón

Minőségi turizmus fejlesztés valósul meg Hajdúszoboszlón az ÉAOP-2.1.3-12.2012-0010-es számú projekt kivitelezése során a helyi TDM szervezet koordinálásával. A Hajdúszoboszlói Turisztikai Nonprofit Kft., 2014. nyári időszakában tovább folytatja a turizmus élénkítését szolgáló fejlesztési projekt megvalósítását. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!