Hírek

szauna-aqua-palace

Ajándék a szauna az élményfürdőben

Ismét ajándékba adja vendégeinek a Hungarospa a szaunázási lehetőséget az Aqua-Palace fedett élményfürdőben Hajdúszoboszlón, január 11. és március 11. között. Folytatódik….

Hungarospa Hajdúszoboszló

Ismét lehet horgászni a hajdúszoboszlói strandon

A téli időszakban a hajdúszoboszlói fürdőkomplexum területén horgászási lehetőség biztosított a strandon található “csónakázó tónál”. A napi jegy 1000.-Ft/ 2 bot. Folytatódik….

advent-hajduszoboszlo

Adventi program kavalkád

A Karácsonyt megelőző négy hét a Karácsonyra készülődés időszaka, ekkor ünnepi díszbe öltözik Hajdúszoboszló főtere és az idei évben a Szent István Parkban található épületek is. 2015-ben az adventi programok a városi fények ünnepélyes felkapcsolásával kezdődnek november 29-én, Advent első vasárnapján, a Hősök terén. Folytatódik….

kadar-timea-eloadasa-hajduszoboszlo

A jó marketing szöveg titka

A jó marketing szövegírásról és a használható, versenyelőnyt nyújtó marketing eszközökről tartott tréninget a hajdúszoboszlói TDM szervezet tagjainak Kádár Tímea utazási szakértő, marketing mentor. Folytatódik….

őszi pihenés

Gyógyulás és felüdülés egy helyen

Itt az idő, hogy a téli hónapokban is ellátogasson Hajdúszoboszlóra és megtapasztalja a gyógyító kúrák erejét, a wellness kezelések ellazító hatását a szórakoztató programok kombinálásával. Folytatódik….

movember_logo_web

Hajdúszoboszlói Movember

A hajdúszoboszlói Rhinos szervezésében kerül megrendezésre a “Hajdúszoboszlói Movember” elnevezésű rendezvény november 7-én, mely keretében szeretnék felhívni a figyelmet a prosztatarák elleni harcra, a szűrés fontosságára. Folytatódik….

kulturális központ

Interaktív kiállítás megnyitó a Kulturális Központban

A Magyar Rákellenes Liga szervezésében Testközelben a rák címmel interaktív kiállítás nyílik a hajdúszoboszlói Kulturális Központban október 19-én. Folytatódik….

muzeumok-őszi-fesztiválja

Nosztalgia kiállítás megnyitó Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói Bocskai Múzeum 2015. október 17-én, szombaton 17.00 órakor nyitja új nosztalgiakiállítását. Folytatódik….

az_ev_furdoje_2015_logo

Az év fürdője a Hungarospa

Az idei évben első alkalommal megrendezett “Az Év Fürdője” online közönség szavazás győztese a Hungarospa Hajdúszoboszló lett. A versenyben 200 hazai fürdőre lehetett szavazni három kategóriában. Folytatódik….

DSC04900_web

Szakmai egyeztetés a szlovák piac változásairól

Hajdúszoboszlón 2015.09.18-án Renács Szilvia a Magyar Turizmus Zrt szlovák Külképviseleti vezető és Kabály Zsolt TDM menedzser vezetésével szakmai egyeztetésre került sor a szálláshelyek képviselőivel, melynek célja, hogy tovább növekedjen a szlovák vendégéjszakák száma az üdülőhelyen, mely az idei évben is jelentős volt. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!