Hírek

gyogyulas

Gyógyulj, pihenj Hajdúszoboszlón

Gyógyulj, pihenj Hajdúszoboszlón! Az alföld legkedveltebb kisvárosi hangulatú üdülőhelyén, a speciális gyógy- és wellness kezelések igénybevételével teljes feltöltődésben, gyógyító pihenésben lehet részed Hajdúszoboszlón. Folytatódik….

hazai-popsztarok-strand-kiemelt

Már csak egy hét és indul a strandidény

Hajdúszoboszlón, ahol Európa legnagyobb fürdőkomplexuma található, hamarosan nemcsak a Gyógyfürdőben és az Aqua-Palace fedett élményfürdőben, hanem a szabadtéri strand medencéiben is fürdőzhetsz és elmerülhetsz a felüdülés élményeiben. Mártózz meg az élményekben Ha pihenésre és élményekkel teli kikapcsolódásra vágysz, akkor kiváló … Folytatódik….

szaunazok-ejszakaja

5 tévhit a szaunázással kapcsolatban

Ha szeretsz szaunázni, akkor olvasd el az alábbi bejegyzést, melyben 5 olyan dologról tájékozódhatsz, mely tévhit a szaunázással kapcsolatban. A szaunázás méregtelenítő, immunerősítő és bőrszépítő hatását senkinek sem kell bemutatnunk. Azonban nem is gondolnánk, mennyi szaunázással kapcsolatos tévhit kering a … Folytatódik….

rossz-idore-programok-hajduszoboszlo

Három szuper program rossz időre

Érezd jól magad Hajdúszoboszlón rossz időben is! Európa legnagyobb fürdőkomplexumának szolgáltatásai mellett, most további programokat ajánlunk a fürdővárosba látogatók számára, melyek természetesen jó időben is kiváló kikapcsolódásként szolgálhatnak. Folytatódik….

hungarospa-hajduszoboszlo-nonapi-kedvezmény

Nőnapi kedvezmény Hajdúszoboszlón

2016. március 8-án, a Nemzetközi Nőnap alkalmából a Hungarospa Hajdúszoboszló 50%-os belépőjegy vásárlást biztosít hölgy vendégeinek a Gyógyfürdő, az Aqua-Palace élményfürdő és az Árpád Uszoda, az egységek jegypénztáraiban. Folytatódik….

letöltés

Hajdúszoboszló a Bálnában

Hajdúszoboszló új 2016-os turisztikai kiadványai, akciós ajánlatai is bemutatásra kerülnek február 28-án a Bálna Bevásárlóközpontban az Idegenvezetők Világnapja rendezvény keretében megrendezésre kerülő turisztikai és kézműves kiállításon. Folytatódik….

Szokjon-ki-egy-furdobe-kep_2

Szökőnapon irány Hajdúszoboszló!

Az idei évben a február 1 nappal hosszabb lesz, ezen az ajándék napon a Hungarospa Hajdúszoboszló kedvezményes belépővel ajándékozza meg vendégeit. A Magyar Fürdőszövetség idén egy új akciót szervez a február 29-ei szökőnapra. A “Szökjön ki egy fürdőbe” kampány, célja, … Folytatódik….

felüdülőhely-logo-web

Rekord népszerűség és csúcseredmények

Rekord népszerűség és csúcseredmények Hajdúszoboszlón, a Felüdülőhelyen. Remek turisztikai évet zárt Hajdúszoboszló tavaly. 1.130.113 vendégéjszakával Hajdúszoboszló lett a legnépszerűbb vidéki település 2015-ben. Folytatódik….

hungariku_logo

Hungarikum pályázaton nyert Hajdúszoboszló

Döntés született a 2015. év második felében kiírt, – a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésére, kutatására, népszerűsítésére, megőrzésének és gondozásának támogatására beérkezett pályázatokról.68 pályázat bizonyult támogathatónak, melyek között volt Hajdúszoboszló pályázata is. Folytatódik….

gyogyfurdo-web

Törzsvendég akció Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói gyógyfürdőben a törzsvendégek (a 3. kúrától) ismét kedvezményesen gyógyulhatnak 2016. március 11-ig az OEP által támogatott kezelésekkel. Folytatódik….

Hasznos volt a cikk? Ossza meg másokkal is!