Nemcsak a fürdő, hanem a vendéglátás is kiemelkedő Hajdúszoboszlón

2016. október 24.

Már gyermek koromban is nagyon szerettem a hajdúszoboszlói ízeket, a gyermekkori nyaralások idején megismert ételek, még mai is a kedvenceim közé tartoznak. Az étlapról sokszor választom a gulyáslevest és a juhtúróval töltött kapros ételeket. Hajdúszoboszlói nyaralásunk idején mindig étteremben vacsorázunk, vannak vissza térő törzshelyeink, de természetesen szeretjük az új helyeket is kipróbálni és már vannak kedvenceink is.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki Hajdúszoboszlón jár a Kemencés Csárda íz világát, de a hangulat is egyedülálló. A kemencében sült kenyérlángosuk sajttal, tejföllel és töpörtyűvel megszórva egyszerűen isteni, egy baráti borozás és beszélgetés kísérőjének.

Ha a magyar gasztronómia ízeit kedveled, akkor feltétlenül próbáld ki a Major Panzió éttermét, mi utoljára itt a főszakács kedvencét ettük, mely nagyon kiadós volt és a két kedvencemet tálalták nekem egy tányéron a cigánypecsenyét és a kijevi csirkemellet, mely kiegészült egy gombás szelettel is, ez mind zöldségágyon kaptam sült szalonnával és steak burgonyával körítve. Isteni volt!

Megosztás